Latterkursus

Vores latterinstruktører dækker hele landet. Find den rigtige latterinstruktør til netop dit selskab. Nogle er også skuespillere og kan levere et par fede jokes som passer til din event.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Latterkursus København, Sjælland, Odense, Århus, Herning, Holstebro, Randers m.m.

Oplev et latter kursus eller latter event til din næste polterabend eller brug det som icebreaker til din næste firmafest. Vi har latter instruktør de fleste steder i landet og det er vigtigt inden sit arrangement at tale lidt indgående med sin latter instruktør om, hvad det er for et selskab, der skal styres succesfuldt gennem en latter event. Instruktøren skal jo have et par relevante historier i ærmet og ligesom vide, hvad det er for en slags mennesker.

En latter event for et håndværkerfirma til et fyraftens møde kan jo nok klare lidt mere under bæltestedet end folk til et firma arrangement med kontor folk op af kysten på Sjælland. Der er det nok et mere sofistikeret publikum, hvor der skal hives nogle andre sproglige kaniner op af hatten for at gøre dem latter parate.

Hvorfor virker et latterkursus?

Et latterkursus og hele ideen med det er jo i virkeligheden såre simpelt, fordi det spøjse er, at man kunstigt kan sætte latteren i gang, fordi vi mennesker er lattermilde og får det godt af at grine. Så når man har fået hul på bylden og folk bare giver los for latteren til de øvelser et latter kursus har at byde på, så ruller latteren bare derudaf  - lidt af sig selv. Der er virkelig mange former for latter og når man praktiserer de forskellige former for latter, oplever man også de følelser, der er knyttet til de forskellige latter typer. Latteren spænder jo fra uskyldigt fnis over den hånlige latter til en julemands ho, ho agtige lyd.

En latter instruktør på vores liste i København/Sjællands området er også både skuespiller, sanger og musiker, så hun tilbyder også kombi underholdning, hvor hun varmer op med en latter event og derefter får folk til at synge, mens hun evt spiller harmonika til.

Latterkursus med latter instruktør fra latterforening.

Både på Fyn og i København er der ligefrem en latterforening, som har latter instruktører, som tager ud og laver latter til alle mulige typer arrangementer. De mødes så i foreningen en gang imellem og får sig et godt grin, fordi det udløser så mange gode stoffer i kroppen. Hele ideen og konceptet er udviklet af en Indisk læge, som fandt ud af at syge mennesker blev hurtigere raske, hvis man kunne få dem til at grine i stedet for at græde, trods deres ofte svære vilkår. Tror også Hospitalsklovn konceptet er med inspiration herfra, fordi syge børn sådan trænger til at opleve andet end hvide kitler, der kommer med kanyler og stikker dem alle vegne og de har smerter på mange planer.