Latterinstruktør med sjovt latterkursus

Tid
1 time
Deltagere
2 - 50
Pris p.p. (Inkl. moms)
150 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.800 kr.
Sted (Inde/ude)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Latter instruktør

Hvert forår og efterår er der rigtigt mange polterabender, og der er stor konkurrence om hvad man skal lave sammen på denne skelsættende dag. Mange gange kender man ikke hinanden når man mødes til polterabend, fordi vore venner kan komme fra forskellige områder af livet.

Så er det vigtigt at ryste deltagerne sammen, så hele dagen og aftenen bliver sjov, i stedet for at nogle af deltagerne oplever polterabend festen som lidt af et flop.

Med et latterkursus får du sikkerhed for at alle deltagerne får grinet med hinanden. Og da forskning viser, at folk man har grinet sammen med hurtigt bliver til venner, så er der åbnet op for en sjov og givende oplevelse i selskab med både den kommende brud/gom, og de andre gæster.

Varighed

Et latterkursus til en festlig lejlighed varer ca. 45 minutter.

Pris

Fra 1.800 kr til 3.500 kr i Storkøbenhavn (afhængig af deltagerantallet). Udenfor Storkøbenhavn beregnes transport.

Tør du stille dig op midt i parken og grine sammen med dine venner? Ellers er det måske på tide at få det afprøvet. Latter er den hårdeste form for motion der findes for mavemusklerne – giv dig selv en udfordring, der virkelig vil noget.

Vidste du at vi alle har brug for at grine 10 minutter om dagen? Da vi var børn grinede vi mindst 20 minutter om dagen, men som voksne bliver det kun til 2-3 minutter i gennemsnit. Med et latterkursus er du sikret den anbefalede dagsdosis af latter :-)

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Ejvind Jacobsen

Ejvind Jacobsen:
Ejvind Jacobsen Tlf nr.
22 79 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier