Paintball på Fyn og i Odense

Bestil paintball til jeres næste polterabend i Fyn.

Paintball aktiviter i Fyn dækker bl.a. over paintball ideer i byerne Middelfart, Svendborg og Odense

Se også Paintball de her steder: Midtjylland, Storkøbenhavn, Sønderjylland, Nordjylland, Nordsjælland og Sjælland

Se alle Paintball muligheder

Paintball i Odense og på Fyn

Paintball i Odense og på Fyn er en utrolig sjov aktivitet. Den er vild og i den grad adrenalinpumpende. Det er rigtig fedt at tage til med sine venner, og det er faktisk slet ikke så svært, som du måske går og tror. Ønsker du at tage til paintball i Odense og på Fyn? Så læs med her og se vores udvalg af fynske steder, som udbyder denne sjove aktivitet.

Hvad er paintball?

Paintball i Odense og på Fyn er en aktivitet, hvor I skal skyde hinanden. I skyder selvfølgelig ikke med rigtige gevær eller patroner. I stedet skyder I med paintballgevær. Patronen er en slags farvepatron, som eksploderer, når de rammer deres mål. Det betyder altså, at hvis I bliver ramt, vil I for eksempel få en stor gul plet, der hvor I blev ramt. Det er smart, da det netop er nemt at se, hvem der er blevet ramt.

Paintball kan foregå på en udendørsbane eller i en indendørsarena. Der vil være forskellige forhindringer på begge baner. Det kan for eksempel være tårne, som I kan sidde op i. Der kan også være vægge, som I kan gemme jer bag. Det foregår altså ikke bare i en stor hal, hvor I frit kan skyde på hinanden. I stedet skal I spille taktisk og snige jer rundt. Det er meget populært at spille i hold.

Aktiviteten er ikke som sådan farlig, men det er stadig vigtigt, at I har noget ordentlig udstyr. For eksempel skal I have lange bukser og ærmer på for at beskytte huden. I vil også få tildelt en maske, så I ikke kan blive ramt i hovedet. Det gælder især øjnene. Af den grund bør I heller ikke sigte mod hovedet, når I skyder.

Hvor lang tid tager paintball?

Når I booker en paintballbane, kan I ofte vælge at booke den mellem 60-120 minutter. I skal dog ofte bruge lidt ekstra tid. For eksempel skal I først skifte tøj og få fat i våben samt ammunition. I vil også hurtigt blive sat ind i reglerne, samt hvordan våbnet fungerer.

Det er som sagt meget normalt at spille paintball i hold. Af den grund er det nok også nødvendigt, at I bruger lidt tid på at finde på en taktik.

Der findes rigtig mange forskellige typer af paintballspil. Det såkaldte ”capture the flag” er for eksempel meget populært. Her har hvert hold et flag, som ligger på deres respektive banehalvdel. Det gælder så om at stjæle det modsatte holds flag og få det tilbage til jeres egen banehalvdel. Det hold, som først gør det, har vundet. Der vil ofte være god tid til at prøve forskellige slags spiltyper.

Det er lidt forskelligt, om man kan få lov til at spille videre, når man er død. Det afhænger af, hvad I synes. Nogle spiller med, at man er helt død, når man er blevet ramt. Andre spiller med, at man skal være død i 15 sekunder. Det er også muligt at spille med en såkaldt ”medic”, som skal rundt og live folk op igen.

Der er god mulighed for at spille mange forskellige typer af paintball i Odense og på Fyn.

Fejr din polterabend med paintball

Det er rigtig sjovt at spille paintball i Odense og på Fyn, og rigtig mange vælger at fejre deres polterabend med en omgang paintball. Det skaber godt sammenhold og får adrenalinen til at pumpe helt vildt. Det er en rigtig god aktivitet, hvis I for eksempel er en gruppe mennesker, som ikke alle kender hinanden godt. I vil nemlig blive nødt til at snakke taktik sammen, og I vil lynhurtigt have det enormt sjovt sammen.

Hvis I fejrer en polterabend med paintball i Odense eller på Fyn, er det desuden meget populært at spille ”bunny-hunt” til sidst. Her er det bruden eller gommen mod alle andre. Vedkommende har et uendeligt antal liv og skal forsøge at skyde alle de andre. De andre har kun et liv. Spillet stopper derfor, når bruden/gommen har ramt alle de andre. Det er ofte en virkelig sjov afslutning på en vild aktivitet!

Da paintball i Odense og på Fyn handler rigtig meget om samarbejde, er det også en god teambuilding aktivitet.

Er du bange for at det gør ondt?

Paintball gør ondt, men det gør altså ikke mere ondt, end man godt kan holde til. Det gør især ondt at blive ramt på knoglerne. Det gælder for eksempel knoerne, som jo er svære at gemme, da I skal holde på geværet hele tiden.

Hvis I er meget bange for, at det gør ondt, men stadig gerne vil spille et skydespil, kan vi i stedet foreslå laser game. Det gør nemlig ikke ondt. I skal stadig løbe rundt på en forhindringsbane og dyste mod et andet hold, så det er stadig en sjov aktivitet. Det er i den grad muligt at spille andre former for skydeaktiviteter end paintball i Odense og på Fyn.