Paintball

Paintball er og bliver blandt top 3 aktiviteterne til polterabend for mænd, men også kvinder kaster sig glade ud i kampen. Herunder alle de paintball baner vi tilbyder i DK

Prøv også:

Paintball i Midtjylland Paintball i København Paintball i Sønderjylland Paintball i Aalborg og Nordjylland Paintball på Fyn og i Odense Paintball i Nordsjælland Paintball i Sjælland

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Paintball - oversigt over de fleste paintball baner i Danmark

Paintball var nok mest før i tiden mest en aktivitet for mændene, da man kan få masser af blå mærker med hjem, men pigerne er ikke så sarte mere, så de tager også paintball geværene i hænderne og plaffer løs. Hos polterabend.dk har vi et væld af fede paintball baner  både skov baner og indendørs baner til at afholde jeres fantastiske dag på.

Her finder du en lang liste over steder som udbyder paint ball spil med en beskrivelse af de muligheder, den enkelte paintball bane kan tilbyde. Er der i annoncen ikke alle de oplysninger, du søger er der link til deres hjemmeside, hvor du vil kunne se hvilke paintball guns eller paintball pistoler, du kan spille med på de forskellige paintball baner.

Har du kendskab til en paintball bane på Fyn, som ikke er på listen endnu, så må du meget gerne kontakte os på mail. Se mailen helt i bunden af vores side.

Om Paintball spillet

Paintball er utrolig populært til polterabend, den kan vi vist ikke komme udenom! Delt op i hold jagter man hinanden. Der er adrenalin på drengen og det gør nas at blive skudt. Så det er virkelig en sejr at få nakket nogle modstanderere.

Painball er et action spil, hvor to hold kæmper for at vinde over hinanden. Alle spillere har en paintball luftpistol med gelatine kapsler med en flydende farve i. Kapselen "en paintball" spreder så farven, når den rammer en fjende, som så bevisligt er udraderet.

Paintball er et spil, der giver adrenalinsus og høj puls - hjertet pumper - det er vildt fedt! Det er drengedrømmen, der går i opfyldelse. Moderne røvere og soldater for voksne, hvor mænd kan få lov at være mænd og rende rundt i skoven og bare plaffe løs på alt, hvad der bevæger sig - lige til sidste fjende er skudt ned og sejren hjemme. Sejers rusen er ikke noget man skal kimse af. Konkurrencemomentet er max - man kæmper så at sige på liv og død. Man går for en kort stund ind i en helt anden verden  - et vidunderligt drengerøvs univers. De fleste elsker det. Her er mandehørm, det gælder om at vinde og skønt at kunne hovere over for dem man vandt over. Paintball er et univers helt for sig selv. Der er både fantastiske skovbaner og fede indendørs baner spredt ude over hele landet.

Paintball for piger er ikke for de sarte sjæle, men for dem der er friske på at få nogle blå mærker med hjem. Hånden på hjertet - det gør altså lige lidt ondt at blive ramt, så det er ikke for pivskidder - måske mest for de seje tøser der er med på den værste.

Spil paintball til polterabend - det er bare for fedt! Der er udstyr og camouflagedragter. Der er guns og krudt og kugler!!! Kom bare do:-) Vi nakker dig.

Køb Paintball pistoler og udstyr

Hos Scanball kan bl.a. disse paintball guns købes HER

Kingman Training paintball pistol bruger kaliber .43 paintballs (11 mm).  Den er en af markedets mest stabile og vellignende paintball pistoler, både i udseende, vægt og kvalitet.

Tippmann TPX pistolen skyder med de mest almindelige paintballs. Det er kaliber .68 (17,4 mm). Den er af høj kvalitet og er en meget vellignede paintball pistol.

Actionshoppen sælger ikke kun skyde våben til paintball, men har et større udvalg af skydevåben til forskellige spil og mange forskellige slags skydning. Se mere HER

Danmarksmesterskab i paintball

Paintball bruges som regel til polterabend for sjov med vennerne, men de færreste ved, at der faktisk er DM i Paintball. Tror du f.eks. at der findes en paintball liga? Det gør der nemlig.

De forskellige liga hold hold rundt omkring i Danmark, dyster om Danmarksmesterskaberne under navnet Dansk Paintball Liga.

Paintball Deluxe er et af de bedste steder at kæmpe paintball kampe, så nogle af kampene om det danske mesterskab spilles her, hvor deres eget liga hold Devils Deluxe selvfølgelig gør alt for, at alle hold får den bedst mulige oplevelse. Disse events skaber selvfølgelig også de bedste betingelser for at en klub/forening kører godt og hele tiden får nye spillere til.

Danmarksmesterskabet i paintball foregår på den måde at alle holdene mødes til fem stævner rundt omkring i landet. Der skal selvfølgelig kæmpes på flere forskellige paintballbaner, så ingen hele tiden har hjemmebanefordel. Vinderen er det hold, som har klaret sig bedst når resultaterne for alle 5 stævner er gjort op.

Danmark er lidt bagud i forhold til mange andre lande på dette område. Det er den hurtigst voksende sportgren, men i Danmark tror de fleste stadig at det mest er et spil folk benytter til firmafester, polterabends og bare glade drengerøvs hygge skyderier.

De baner, der er blevet brugt til Danmarksmesterskaberne i paintball er, ud over Paintball Deluxes souverene baner nede ved Aabenraa bl.a. Shoot to Thrill ude i Dragør,  Odense paintball på Fyn og Copenhagen Paintball Arena på Refshaleøen i København.

Så bare kom i gang med spillet. Der er muligheder for de ambitiøse, de dygtige og selvfølgelig også alle de glade drenge, der bare skal ud og more sig.

Rain or shine? Der er også flere indendørs paintballbaner for dem, der ikke kan lide at blive våde.

Om European Paintball Series se HER

Mange Paintballcentre har også lasergames, som mange piger foretrækker, da de ikke bryder sig om alle de blå og røde mærker man får ved alm. paintball.

Kender du en paintball bane, som ikke er listet her bliver vi rigtig glade for en mail med navn på banen og link til deres hjemmeside.

Er det sikkert at spille paintball?

I Danmark er der meget fokus på sikkerhed og HER kan du læse de love og paragraffer der gælder for områder med skydning også paintball.

På retsinformation.dk kan man se alle regler og paragraffer, der gælder for paintball baner. Se reglerne HER

Dansk Paintball Forum har bl.a. en blog hvor man kan stille spørgsmål og der ligger også info til, hvad man skal vide, hvis man vil starte en paintball bane op. Se mere HER

Det er en rigtig god side med en bunke information. Der er også noget om Dansk Paintball Liga.

PAINTBALL KØBENHAVN:

Til alle jer Københavnere, som synes at paintball bare er toppen, har vi bl.a. Paintball Arena på Refshaleøen på Christianshavn.

De har også mange andre fede aktiviteter, hvor I kan afholde hele jeres dag! De ligger tæt på centrum og så er deres baner i en hal på hele 3200 m2. Den ligger jo lige til højrebenet, sikkert vinder til jeres polterabend!

Under paintball København har vi også paintball i Dragør på Amager og i Tåstrup med Shoot to Thrill, som holder til her med deres 7 fede baner og de er generelt et actioncenter. Foruden paintball har de således også en masse andre spændende arrangementer man kan booke.

Kender du en paintball bane i nærheden af København, som vi ikke hat fået med på vores liste, så kast os en mail med link til deres hjemmeside. Vi vil naturligvis gerne kunne vise alle paintbal baner i København.

PAINTBALL MIDTJYLLAND HAR bl.a.

Brande Paintball i Brande. Her finder du foruden fantastiske paintball baner også rappelling, klatring, gladiator kamp m.m.

Skive Gokart og Paintball Center. Her kan du prøve 3 forskellige baner op til 7000 m2 både på græs og på asfalt, køre gokart og meget andet spændende.

Midtjysk Eventcenter m. Paintball Give/ Billund. Fin beliggenhed mellem flere af de jyske byer er her et stort eventcenter med mange aktiviteter.

PAINTBALL ÅRHUS: 

Eventhall i Åbyhøj ved Århus er et eventcenter med det hele og de har selvfølgelig også en paintball bane. Eventhall er faktisk de første i Europa til at introducere Airow Paintball. Du skyder med compound buer, som er blevet modifceret af Airow gun til at kunne skyde med paintball kugler, som indeholder maling.

Actioncenter Aarhus Paintball i Malling ved Århus tilbyder også en masse spændende aktiviteter.Battlearena i Trige ved Århus  er også et sted, man kan tilbringe mange timer med en stribe sjove aktiviteter foruden den klassiske paintball aktivitet.

Paintball Midtjylland dækker også Paintball baner i Østjylland og et Paintball eventcenter i Vestjylland m.m. Vores side er for nemheds skyld ikke delt i alt for mange landsdele, men det er meget overskueligt lavet. Når du scroller ned over paintball banerne i en bestemt landsdel, kan du i oversigten straks se, hvor de forskellige paintball baner ligger. Der er postnummer og by i oversigten, så du kun behøver klikke på og checke de nærmeste. Sidder du på en grænse mellem landsdelen, kan du  med fordel bare skrive paintball i søgefeltet, så kommer samtlige paintball baner i en lang liste og så checker du dem med postnumre i din nærhed.

PAINTBALL BANE ODENSE: 

Til jer på Fyn har vi Odense Paintball. De har blandt andet udstyr for op til 70 mennesker, så her kan I komme ud med kollegerne og slå jer løs. De har desuden pakkeløsning med flere aktiviteter. For folk på Vestfyn er det kortere at køre til Premium Paintball, som ligge i Fredericia.

Hvis du har hørt om en paintball bane på Fyn, som vi ikke kender til, bliver vores mange brugere glade for en mail med navn på banen, så vi hurtigt kan få den med på vores liste.

PAINTBALL NORDJYLLAND har bl.a.

Paintball Thy. Her finder du også den fedeste paintball bane hos Thy Gokart - så der er mulighed for en super kombi pakke.

Paintball Lemvig Hos Vestjysk Friluftscenter er der 10.000m2 store paintball baner med originale bunkers fra krigens tid m.m. Desuden DK´s eneste bane med 6x6 amfibiekøretøjer – Terrængående køretøjer som trækker på alle hjul både på land og til vands. 

Nordvestjysk Paintball Thisted har en super fed terræn / skov paintball bane. Den ligger i dejlige natur omgivelser i Thorsted, 5 km fra Thisted.

Herunder PAINTBALL AALBORG:

Funcenter ved Aalborg hører under Paintball Aalborg. . Igen har vi fat i et eventcenter, så det er klart en fordel prismæssigt at booke flere aktiviteter her i pakkeløsning.

Koldkærgård Ranch i Hals ved Aalborg er et andet stort eventcenter der foruden paintball bl.a. har lerdueskydning, bueskydning og meget mere.

Har du kendskab til en paintball bane i Nordjylland, som ikke er med på listen her, bliver vi rigtig glade for en mail med navn på stedet og deres adresse.

PAINTBALL SØNDERJYLLAND

Paintball Deluxe  i Bylderup Bov er i flere år blevet kåret som Danmarks bedste paintball baner. Også der har de et hav af arrangementer til en pakkeløsning.

Kender du til en paintball bane i Sønderjylland, som ikke er listet her, vil vi rigtig gerne have en mail med navn på paintball centeret og link til deres hjemmeside.

Paintball Falster

Her er Marielyst Gokart Center i Væggerløse, som har både Paintball, Gokart og meget andet til en vild eftermiddag med sjov, fart og spænding.