Anderledes og aktiv aktivitet i Danmarks sjoveste trampolinpark

Tid
1-3 timer
Deltagere
1 - 200
Pris p.p. (Inkl. moms)
269 kr.
Søren Nymarks Vej 8f (Indenfor)
8270 Højbjerg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Danmarks sjoveste trampolinpark

Hos Rush Aarhus kan du se frem til en sjov og udfordrende polterabend, hvor konkurrencer, samvær, hygge og ikke mindst sjov er i fokus. Der er nemlig en grund til, at Rush kan kalde sig Danmarks sjoveste trampolinpark, og der bliver i sandhed levet op til titlen, når de tager imod kommende brude og brudgomme.

Rush trampolinpark er ikke bare en trampolinpark; der er mange forskellige aktiviteter, som I kan prøve kræfter med i løbet af jeres polterabend. I kan for eksempel udfordre hinanden på vores Battle Beam eller finde ud af, hvem der er den stærkeste og hurtigste ninja i gruppen på vores Ninja Warrior-bane. Her er aktiviteter for alle; kvinder og mænd, store som små.

Deres kompetente og engagerede personale er klar til at give jer de bedste timer i trampolinparken – uanset fysisk niveau. Når I booker en polterabend hos Rush, får I jeres egen instruktør, der kan strukturere konkurrencer og aktiviteter for jer.

I kan kombinere alt det sjove på de mange trampoliner og aktiviteter med afslapning i caféen, hvor det både er muligt at købe mad, sodavand og øl. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i parken. I kan også vælge den populære polterabendpakke, hvor I får fri fadøl og snacks med i prisen – som kan nydes i jeres eget festlige lokale.

Prisen på jeres polterabend i vores trampolinpark, afhænger af, hvad I ønsker – vi vil nemlig gerne hjælpe jer med at skræddersy den perfekte polterabend til jer. Vi har lavet to forskellige polterabendpakker:

Polterabendspakke:

  • 1 times hop og aktiviteter
  • Egen instruktør i 45 min af hoppetiden
  • Rush-sokker
  • 1 flaskeøl eller 1 slushice per deltager til slut

269,- per person

Rush Aarhus er placeret i Højbjerg ved Aarhus, hvor der er masser af fri parkering og nem adgang med bus.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Rush Aarhus

Rush Aarhus:
Rush Aarhus Tlf nr.
86 14 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier