Sjove aktiviteter i Danmarks sjoveste trampolinpark

Længde
1 time
Deltagere
1 - 200 personer
Pris pp. (inkl. moms)
269 - 399,-
Søren Nymarks Vej 8f
8270 Højbjerg Se på kort
Kontakt annoncøren

Danmarks sjoveste trampolinpark

Hos Rush Aarhus, der er placeret i Højbjerg ved Aarhus, kan du se frem til en sjov og udfordrende polterabend, hvor konkurrencer, samvær, hygge – og ikke mindst – sjov er i fokus. Det er nemlig ikke for sjov, at Rush kan kalde sig Danmarks sjoveste trampolinpark, og der bliver i sandhed levet op til titlen, når vi tager imod kommende brude og brudgomme.

Vores trampolinpark er ikke bare en trampolinpark; der er mange forskellige aktiviteter, som I kan prøve kræfter med i løbet af jeres polterabend. I kan for eksempel udfordre hinanden på vores Battle Beam eller finde ud af, hvem der er den stærkeste og hurtigste ninja i gruppen på vores Ninja Warrior-bane. Her er aktiviteter for alle; kvinder og mænd, store som små.

Vores personale er klar til at give jer de bedste timer i vores trampolinpark. Vores kompetente og engagerede personale er uddannet til at sørge for, at alle deltagere får nogle sjove timer – uanset fysisk niveau. Når I booker en polterabend hos os, får I jeres egen instruktør, der kan strukturere konkurrencer og aktiviteter for jer.

I kan kombinere alt det sjove på de mange trampoliner og aktiviteter med afslapning i caféen, hvor det både er muligt at købe mad, sodavand og øl. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i parken. I kan også vælge vores populære polterabendpakke, hvor I får fri fadøl og snacks med i prisen – som kan nydes i jeres eget festlige lokale.

Prisen på jeres polterabend i vores trampolinpark, afhænger af, hvad I ønsker – vi vil nemlig gerne hjælpe jer med at skræddersy den perfekte polterabend til jer. Vi har lavet to forskellige polterabendpakker:

Pakke 1:

  • 1 times hop og aktiviteter
  • Egen instruktør
  • Rush-sokker
  • Pokal til vinderholdet
  • 1 time i eget lokale inkl. Snacks og fri fadøl
399,- per person

Pakke 2:

  • 1 times hop og aktiviteter
  • Egen instruktør
  • Rush-sokker
  • Pokal til vinderholdet
269,- per person

Indhent tilbud idag

Rush Aarhus hjemmeside
Rush Aarhus tlf nr.
86 14 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier