Actioncenter

Find her over 25 af de fantastisk spændende actioncentre, der er over det meste af Danmark. Et Actioncenter har som regel nogle af de mere adrenalin drivende aktiviteter som paintball, lasergame og måske Gokart. Desuden har de selvfølgelig også ofte en række af de sjoveste nyere aktiviteter som Bumperball, Skydesimulator, Mega Bordfodbold, Gladiatorkamp og de snart klassiske som  Sumobrydning, Rodeotyr osv.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Actioncenter - Spørg evt. efter pakkeløsning

På et af vores actioncentre kan alle finde et sted at holde et oplevelsesrigt arrangement. Instruktørerne er i godt humør og kan finde den rette tone uanset om gæsterne er fra et firma eller det er en polterabendgruppe. På et actioncenter er der som oftest også gode spise muligheder. Enten har centeret et cafe område, en rigtig restaurant eller de tilbyder grill selv faciliteter med borde og bænke til medbragt mad.

Hvorfor vælge et Actioncenter?

Det gode ved actioncentre er, at de har mange aktiviteter, så de kan servicere både firmaer, der leder efter teambuilding opgaver og andre som bare ønsker et virkelig sjovt sted at holde en munter personaledag, private fødselsdage, herretur eller tøsetur osv. Men et actioncenter tager selvfølgelig også grupper som en flok konfirmander til blå mandag eller et polterabend selskab. De fleste gæster er dog sikkert bare nogle venner, der laver en oplevelsesdag eller fødselsdagsselskaber og folk på familietur. Men det gode er, at et actioncenter jo kan tilbyde et heldagsarrangement eller en pakkeløsning på alle planer, så også mindre selskaber kan få f.eks. en billig polterabend pakkeløsning. Billigere og sjovere end hvis de skulle bruge både tid og penge på transport mellem en række forskellige aktiviteter på spredte lokaliteter.

Må man drikke alkohol på stederne?

Der er mange af aktiviteterne, hvor det ikke accepteret at folk er for påvirkede af alkohol. Skal man lave paintball eller køre Gokart er det selvfølgelig at absolut nej. Mange steder tilbyder de f.eks også bueskydning, hvor koncentration er et must for det gode resultat, men hvor sikkerhed også er en væsentlig faktor.

Skal man bare lave sumobrydning og bungybeer og rodeotyr er alkohol måske ikke det store problem, men generelt er det faktisk både sjovest og sikrest at være "appelsin fri", så kan man når løjerne er overstået købe sig en øl i stedets cafeteria eller restaurant.

Et actioncenter på Amager tilbyder sågar en stunt aktivitet med at lave "en stuntman i egen zombie video". Men ellers har et actioncenter måske bueskydning, klatrevægge, svævebaner eller forhindringsbaner i flere sværhedsgrader osv. Det er meget forskelligt fra actioncenter til actioncenter, hvilke specielle aktiviteter de har - ud over de mest kendte og brugte af aktiviteterne. Så check dem i dit nærområde og se, hvad muligheder de forskellige steder har at byde på.

Så søger du noget bestemt, bliver du nød til at checke alle Actioncentrene i dit område i den radius, du er villig til at køre efter det.

På et Actioncenter - Hvad nu hvis det regner?

Er vejrudsigten tvivlsom, er det jo smart at vælge et actioncenter, som både har indendørs og udendørs aktiviteter, så hele dagen ikke bliver ødelagt af en byge hagl eller en større bløder. Det er jo ikke alle somre, der har så skønt vejr som den overdådige sommer  i 2003  og 2014.

Hold øje med siden for der kommer flere gange om året et nyt actioncenter i vores udbud af actioncentre.

Actioncenter København

Vi har netop fået Actioncenter Amager på som ligger ude i Kastrup i København. De har en af Nordeuropas bedste Gokart baner og de har en paintball bane i flere niveauer og en stor del af banen er overdækket, så der også kan spilles i dårligt vejr. Amager har flere actioncentre for der ligger både et på Refshaleøen og Shoot to Thrill i Dragør. Så uanset hvornår Københavnerne har brug for en aktivitetsdag på et actioncenter, kan man altid få plads et af stederne.

I Rødovre har vi også et center, som har uendelig mange af de sjove aktiviteter, som bungeebeer, bungeerun m.m. i bungee stilen men selvfølgelig også rodeotyr, bumperball, CD indspilning og meget, meget mere. Der er virkelig god stemning derude og instruktørerne oplagte og humørfyldte.

Actioncenter Nordjylland

Her finder du actioncentre i Thisted, hvor der er både Gokart og paintball. I Hals er der et actioncenter med lerdueskydning, paintball, fiskesø, vin- og ølsmagning m.m. og som actioncenter Aalborg  har vi FunHall med både paintball, lokumsræs, rodeotyr og mange af de andre sjove gimmics til pakkeløsning. Ingen skal kede sig og lede forgæves efter actioncentre i Nordjylland

Actioncenter Midtjylland

Dette er jo et stort område med store dele af både Østjylland og Vestjylland, så der er nærmest ingen ende på hvor mange byer vi har actioncenter i. Der er actioncenter Århus, Højbjerg, Åbyhøj, Malling, Brande, Ulfborg, Holstebro, Lemvig, Horsens, Randers, Viborg, Silkeborg, Hejnsvig, Give, Skive med flere. Der kommer hele tiden flere centre, som du kan finde her.

Actioncenter Sønderjylland.

Som Actioncenter Kolding har vi både Kolding Fodboldgolf og Kolding Gokartcenter som også har en Slotrace bane. Om man vil kalde dem actioncenter, når de kun har en eller 2 aktiviteter er forskelligt for folk. Men vil du finde deres aktiviteter, så søg efter dem i søgefeltet ved at skrive aktivitetens navn f.eks. "fodboldgolf" i søgefeltet. Så dukker de op i den landsdækkende liste over disse aktiviteter.

Vi har et super actioncenter i Outrup ved Esbjerg. De har de fedeste BoCarts, som man ikke finder mange andre steder i landet. Det gokarts med terrængående dæk. De har også de fede bumper balls, segways, frisbeegolf m.m.og gode grill selv faciliteter

Ja, der tager Actioncenter Paintball Deluxe tæt på Aabenraa i Bylderup Bov prisen hjem. De har bl.a. Danmarks bedste paintball bane, hvor Danmarksmesterskaberne i paintball afholdes. Desuden har de bueskydning, skydning med luftrifler, luftpistoler, kænguroboksning, mega bordfodbold og næsten alt hvad hjertet kan begære på eventfronten. De har stort set det hele. Kig på deres annonce og besøg deres hjemmeside