NYHED

Bungee flyvescener, optag superheltefilm, laser bane & quiz show

Tid
2 timer
Deltagere
4 - 30
Mindstepris (Inkl. moms)
4.495 kr.
Mårkærvej 13F (Indenfor)
Høje Taastrup Se på kort
Kontakt Annoncøren

Få den vildeste action polterabend med bungee flyvescener for brud/gom, imens I optager den sjoveste action superheltefilm, som I kan bruge til brylluppet med brud/gom i hovedrollen. I kommer også til at prøve vores adrenalinfyldte ninja laser bane, og vi slutter endeligt af med et skægt quiz show. Vi har kun 1 hold gæster ad gangen, så I får stedet for jer selv! Alle events er med instruktør!

1. Bungee fitness
Kommende brud/gom har gjort sig fortjent til en helt speciel oplevelse! I dette event iføres brud/gom bungee seler og hænges op i loftet, alt imens der poseres som supermand/superkvinde i ægte superheltestil. Udover den sjove oplevelse det er at føle”vægtløshed”, filmer vi også eventet til jeres superheltefilm.

2. Superhelte film
Brud/gom kommer i centrum, når vi optager jeres superhelte film. Alle får mulighed for at komme i green screen dragter, så I kan lave sjov med brud/gom, fx løfte dem op i luften, eller få ting til at svæve, så det i filmen kommer til at se ud som om brud/gom har superhelte kræfter.

3. Laser Escape Room (Er I de fødte ninjaer?)
Er I de ”fødte ninjaer”, som kan undslippe og finde vej igennem den action fyldte laser labyrint?
I deles op i 2 hold, der dyster imod hinanden. I skal være gode til samarbejde for at finde den rette vej igennem banen. Rammes laserne, lyder alarmen og blitzen går af. Det hold der får flest igennem har vundet.

4. Quiz show (Er du hurtigst?)
Dysten imellem holdene fortsætter med et godt traditionelt quiz show med store klassiske buzzer knapper. Er I hurtige nok til at buzze jer ind? I den første runde gætter I titler på ”musik, der kører baglæns”. I den anden runde: ”gæt en lyd” gættes på hvem/hvad, der laver sjove lyde fundet på youtube, lidt som i Klipfiskerne.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Sangstjerne.nu

Sangstjerne.nu:
Sangstjerne.nu Tlf nr.
27 29 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Sangstjerne.nu

Andre aktiviteter i samme kategorier