Lasergame og lasertag

Find din nærmeste steder med lasergame eller lasertag her. Lasergamebaner er som regel de samme som der spilles paintball på.

Prøv også:

Lasergame i Herning og Vestjylland

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lasergame og lasertag i hele landet.

Hvad er Lasergame?

Lasergame er den smertefri paintball oplevelse. Derfor vælger mange piger netop lasergames, fordi de ikke bryder sig om at rende rundt med en masse blå mærker i dagevis efter deres polterabend.

Lasergame har heldigvis også alle de samme fede spændingselementer som paintball, med at nedlægge fjenden og plaffe løs på alt, der rør sig. Lasergame spilles på de samme baner som paintball og derfor findes der både indendørs lasergame og lasergame på mange forskellige spændende udendørs baner. Der er lasergame på skovbaner og temabaner rundt omkring i landet.

Er Lasergame farligt?

Der er stor sikkerhed omkring lasergame med dragter og masker.

Hvorfor er Lasergame så populært blandt piger?

Lasergame er meget brugt til piger arrangementer, fordi det ikke gør lige så nas som med paintball! Det er stadigvæk lige så sjovt at rende rundt og plaffe hinanden ned og man kan ikke lade være med at leve sig 300 % ind i spillet og legen. Lasergames er jo faktisk paintball uden blå mærker. Det er der også drenge, der foretrækker. Det er jo ikke ved enhver lejlighed, det er optimalt at troppe op med en krop fuld af røde, blå og gule mærker. En bryllupsnat med en der for to dage siden spillede paintball i 4 timer er måske ikke det de fleste piger drømmer om. Prinsen på den hvide hest skal ikke ligne et ringvrag.

Er der Danmarksmesterskaber i Lasergame?

Nej, det er der ikke endnu. Det er der i paintball, så det skal da nok komme. Det varer jo kun til nogen tager handsken op og starter med nogle lokalmesterskaber eller annoncerer et DM i lasergame, så skal det jo bare en tur på Facebook og så skal der nok være nogen der stiller op til at dyste DM i lasergame. Det er kun et spørgsmål om tid.

Lasergame København

I København har vi to steder man kan spille lasergame. Begge steder på Amager hos henholdsvis Copenhagen Painball Arena samt hos Shoot to Thrill. Dette er begge to super fede actioncentre, som har et hav af aktiviteter og her kan man simpelthen være i mange timer uden at kede sig.

Odense Lasergame

I Odense har vi Odense Paintball som også tilbyder Lasergame, disse har ligeledes et hav af aktiviteter og man kan let få hele dagen til at gå her. Laserpistolerne har display på siden som bl.a. viser antal liv. Du får besked når du bliver ramt og når du rammer en modstander. Der kan følges med på computeren over hvem der fører så I rigtig kan konkurrer.

Lasergame Aalborg

Prøv lasergame i Ålborg eller Aarhus på de fedeste baner. Det giver adrenalinsus og er lige noget for kampglade og konkurrencemindede grupper.

I Jylland har vi forskellige steder for du kan komme og spille Lasergames. Ved Hejnsvig tæt på Grindsted har vi Fun and Action, her kan man kombinere lasergame oplevelsen med andre sjove ting som Rodeotyr, Megabordfodbold, sumobrydning og meget mere.

Nede mod syd i Sønderjylland har vi Paintball Deluxe som ligger i Bylderup Bov i nærheden af Åbenraa. De har også et hav af andre aktiviteter og nogle af tingene kan endda udlejes. De har nogle ad Danmarks fedeste baner, som bla. bruges i forbindelse med mesterskaber.

Lasergame Århus

Midt i jylland har vi Batllearena som hører til omkring Riskov ved Århus, vi har også Skive Gokart og Painball og nordpå sidder Funcenter og kan tilbyde de samme fede aktiviteter til nordjyderne.