Actionfilm event

Længde
2-5 timer
Deltagere
5 - ? personer
Mindstepris (inkl. moms)
5.900,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Der skal laves en actionfilm f.eks. James Bond, Mission Impossible eller andet actionkoncept eller i kan vælge at lave reklamefilm som et underholdende indslag på dagen, evt. centreret omkring jeres firma eller dets produkter hvis i kommer fra en virksomhed .
Arrangementet har en varighed på mellem 2 – 5 timer alt efter jeres muligheder på dagen. Dette er den ultimative teambuilding event og vi har lavet over 200 stk af dem for små og kæmpestore grupper og alle er vilde med den. 

I deles op i x antal grupper som hver får ansvaret for en scene i filmen eller en reklamefilm. Scenerne er hver en del af en film og sammenklippet udgør de en hel film eller i laver x antal reklamefilm.

Dagen starter med en kort præsentation af eventen og hvordan dagen skal forløbe. Konceptet går ud på at i skal udfylde samtlige roller på en filmproduktion.Dvs at i skal selv være instruktør, fotograf, skuespillere osv...

Derefter sendes i ud på de location i nu har fundet til jeres optagelser. I har nu x antal minutter til at få deres scene filmet på den bedst mulige måde. Efter endt optagelse afleveres kamera til os og vi går i gang med redigeringen. Vi lægger musik, lydeffekter og evt. digitale effekter på.

Skal filmen ses samme aften spiser i middag og som regel ved Kaffe/desserten kommer vi og viser den færdige film til stor begejstring for hele gruppen eller virksomheden.

Arrangementet omfatter (alt efter hvilken pakke der vælges) levering af koncept, manus, knowhow, instruktør, kamera, special effekts, redigering og fremvisning af færdig film.

Send en mail for pristilbud

Transport: 
København gratis
Storkøbenhavn fra kr. 350,-
Sjælland fra      fra kr. 500,-
Fyn fra              fra kr. 1.500,-
Jylland fra         fra kr. 1.900,- 

Indhent tilbud idag

Scandinavian Stunt Group hjemmeside
Scandinavian Stunt Group tlf nr.
40 85 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Scandinavian Stunt Group

Andre aktiviteter i samme kategorier