Teambuilding

Find her alle vores aktører som tilbyder teambuilding aktiviteter til jeres næste teambuilding event. Check evt. hele vores side som har flere hundrede sjove, spændende eller udfordrende aktiviteter til den mere oplevelses orienterede personaledag. Vi har events til næsten ethvert formål.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Teambuilding ideer til teambuilding på mange måder

Teambuilding er et begreb som dækker over mange tilgange til personalepleje. De enkelte aktører står hver for forskellige former for teambuilding øvelser og aktiviteter. Nogle laver udendørs teambuilding, mens andre har alle deres aktiviteter som indendørs teambuilding.

Hvor finder man hurtigst muligt et kæmpe udvalg af aktører, som laver spændende og udfordrende tilbud til firma arrangementer, teambuilding, personaledage osv? Ja, det gør man sjovt nok hos os. Vores eventportals navn sender forhåbentlig både folk i teambuilding tanker og i bryllupstanker. Du finder her et væld af teambuilding ideer og inspiration. De enkelte aktører kan stå for forskellige indgange, hvor noget nærmest kan kaldes teambuilding lege, mens vores sushikokke kan stå for super oplevelser med teambuilding madlavning. Der er ikke noget hyggeligere end at lave fantastisk mad sammen og senere indtage det fælles producerede gode og evt. eksotiske måltid sammen.

Vi er en landsdækkende eventportal med over 200 firmaer som til sammen udbyder langt over 300 forskellige aktiviteter. Utallige af vores annoncører har stor erfaring i at lave teambuilding arrangementer enten hos jer som kunde eller på deres egne lokaliteter. Teambuilding ideer på stribe vil poppe op i din hjerne, så snart du begynder at surfe rundt mellem alle vores aktiviteter

Hvorfor teambuilding?

Det gavner både ånden og det daglige arbejdsklima i din virksomhed.

Det handler om at udnytte medarbejderne bedst muligt. Hvorfor? De har det bedst, når de synes, de rykker.

Sjovt må det også godt være ind imellem.

Grundlæggende handler teambuilding om at øge fællesskabsfølelsen og sammenholdet i en gruppe, og samtidig styrke fokus på fælles mål og ambitioner. Det er sjovere at arbejde med klare mål. Teambuilding kan forstærke personlige relationer mellem ansatte og desuden bruges til at afklare styrker og svagheder, som brugt rigtigt kan forbedre både trivsel for de ansatte og øge effektiviteten og fremdriften i din virksomhed.

Eksempler på det sjove til teambuilding

Nogle teambuilding arrangementer går mest ud på at ryste folk sammen med virkelig sjove aktiviteter, hvor mega grineren er midlet til at få meget forskellige mennesker til at interagere. Her er eventcentrene med f.eks lokumsræs, sumobrydning, gladiator, rodeotyr osv. et godt valg. Bare for at nævne et par stykker har vi:

Teambuilding i København

Under teambuilding i København har vi bunker af aktører og nævner her blot et par stykker, som paintball center i Dragør, Eventcenter i Rødovre, Blokart på Magerstrand, en klatrepark, osv osv.

En af de virkelig sjove nye aktiviteter til teambuilding eller personaledag i et håndværkerfirma er Bubble Fodbold eller Bumperz, som ham der har opfundet aktiviteten kalder det. Du ved måske ikke engang hvad bumperz er? Nej, vel, men så check denne aktivitet og søg i søgefeltet på Bumperz – se hans video og lig flad af grin. Så er du opdateret med det nyeste spas på græsbanerne:

Landsdækkende: Bumperz

Hvis du er på udkig efter inspiration til teambuilding,  har polterabend.dk virkelig mange velegnede aktører, uanset om det er samarbejde i forbindelse med fysisk vanskelig opgaveløsning, intellektuelle udfordringer eller bare noget mere oplevelsesorienteret, du er på jagt efter.

Eksempler på steder med fysiske udfordringer til udendørs teambuilding og indendørs

I Nordjylland: Koldkærgård Ranch

I Midtjylland og det meste af landet: Peters Adventuregames

På Fyn: Odense Paintball

På Sjælland: Kragerup Gods

I København:  Go Monkey                               

Eksempler på intellektuelle udfordringer som ideer til teambuilding

Noget af det nyeste er ”Live escape games” hos f.eks. Mindquest. Det er en ny populær samarbejdsaktivitet, hvor man bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte spor. Målet er at komme ud af rummet indenfor 60 minutter. En anden teambuilding aktivitetsform er rollespil, hvor man f.eks skal løse en mordgåde.

I København har vi 4 forskellige escape game steder, som hver har deres forskellige typer rum, man skal slippe ud af ved fælles hjælp, samarbejde og snilde.

Alt kan så langt fra nævnes her. polterabend.dk har et kæmpe udvalg af ideer til teambuilding og andre former for firma arrangementer. Vi er nærmest et ”idekatalog” til dem, der skal planlægge en temadag, personalefest, utraditionel julefrokost eller teambuilding. Hold øje med siden – der kommer hele tiden nye spændende aktiviteter på og har vi ikke det du søger, hjælper vi jer gerne med at finde det :).