Stunt

Oplev stunt med at blive skudt, så blodet flyder. Lær at lave et simuleret slagsmål, fald teknikker eller fullburn for de vildeste.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Stunt til polterabend eller firmaevent

Her finder du hele oversigten over vores stunt udbydere til polterabend og firmaevents.

Stunt til polterabend eller dit firmas sommerfest. På et stunt kursus kan dine medarbejdere lære at lave et fingeret slagsmål, så alle tror medarbejderne er røget i totterne på hinanden. Det stunt er hylende morsomt mellem venner og kollegaer, men gør det endelig IKKE ude i byen!!! Så tror nogen måske, det er virkelighed og blander sig og så vanker der jo virkelig blodtud og det var jo absolut ikke meningen med det stunt.

Stunt findes selvfølgelig på alle niveauer, men de fleste vælger et polterabend stunt kursus bare med at blive skudt og noget slagsmåls teknik, men de kan også vælge stunts af den dramatiske slags, hvor der går ild i noget af tøjet eller det vildeste stunt af alle med full burn.

Nogen af stunt udbyderne tilbyder også at lave det hele med make-up artist, som sminker sår og andre skader og optager det hele på video. En af vores aktører laver det som et zombieshow, med en historie og optagelse på video.

Stunt finde også som teaterdisciplin. Her køres stunt som stagefight, men kan indeholde mange af de klassiske stunt teknikker med at rive i hår, slå på tæven osv. Vi har også en udbyder, som tilbyder stagefight kursus til polterabend, firma arrangementer osv. Her kan udføres bl.a. stunts og kampscener med rekvisitter som knive og sværd. Her kan man faktisk lave en helt lille scene med en kampkoreografi. Kun fantasien sætter grænser.

Om stunt stadig er populært til polterabend?

Ja, det er det selvfølgelig, fordi det både flytter grænser, er sjovt og der går altså adrenalinsus i den, når vennerne skyder bruden eller gommen og de går blødende i gulvet. Teaterblod er en god opfindelse. Prøv stunt du glemmer det aldrig og lærer i fingeret slagsmål er det jo en sjov ting at lege med ved andre lejligheder - HUSK bare kun på privat område - IKKE UDE I BYEN. I risikerer jo at nogen blander sig eller ringer til politiet og det giver helt sikkert uønsket ballade.

Vi har både kvinder og mænd der underviser i stunt og stagefight. Dette er bestemt også et event for damer der kan lige at udfolde sig lidt fysisk. Man lære at rive i hår, at placerer et ordentlig cirkelspark og et rullefald blandt andre ting. Men lærer også hvordan knive og andre ting kan bruges i kamp, der bruges selvfølgelig gummiknive så ingen kommer til skade.

Det kan læres af alle og handler bare om at have det sjovt!!

Stunt København / Stunt kursus Sjælland

Vi har tre aktører, som laver stunt kursus elle stunt evnts i København og på Sjælland. Det er alt de tilbyder fra fingerede slagsmål til fsemi burn og full burn. Der er sågar også en af dem der laver stunt som sombie film med special effects m.m.

Stunt Fyn / stunt workshop

Vi har en stunt instruktør som bor I Sønderjylland, som gerne kommer til Odense og Fyn for at lave en stunt workshop til netop jeres gruppe. Han er en garvet underviser, som elsker at stå med en ny gruppe mennesker, som skal opleve det hele for første gang. Han har undervist alle mulige typer grupper og kan håndtere folk af alle typer.

Stunt Jylland /Stunt kursus Sønderjylland

Vores Sønderjyde kommer selvfølgelig over hele Sønderjylland og laver stunt workshops både til piger og drenge. Han har også skrevet en bog om stunt. Det hele bliver afviklet i en humoristisk og god stil.