Klatring - Svævebane - High Roping - klatrepark Randers & Aalborg

Længde
1-4 timer
Pris pp. (inkl. moms)
280 - 300,-
Sted
2 steder Se liste
Kontakt annoncøren

Oplev Klatring - Svævebaner - High Roping

i Klatreparken Randers eller Klatreparken Aalborg

Til alle jer, der elsker action, klatring, svævebaner og udfordrende oplevelser - der er vores klatreparker i Randers og Aalborg lige de steder, I skal besøge! Her kan den kommende brud eller gom udfordres max med aktiviteter i trætoppene, mens en enkelt med højdeskræk måske slipper med at kigge på og heppe.

LOCATIONS:

  • Klatreparken Randers: Skovboulevarden 37, 8870 Langå (parkering ved nr. 41)
  • Klatreparken Aalborg: Faunavej 7, 9000 Aalborg (parkering i Mølleparken)

Vi tilbyder klatring i højder fra 1 til 20 meter på udfordrende klatrebaner med aktiviteter i varierende sværhedsgrader og med lange, sjove svævebaner. Gå på line mellem træerne, balancér på træstubbe, kør planken ud, rutch ud i frit fald og meget, meget mere – alt sammen højt oppe mellem trækronerne. Klatrebanerne tager jer rundt i hele skoven og der afsluttes med et fritfalds-hop fra højderne.

Sæt gerne min. 3 timer af, medmindre andet aftales ved bookingen, og husk flade sko og praktisk tøj. Begynd gerne jeres polterabend med klatring og gem øl og drinks (som I gerne selv må medbringe) til bagefter.

Pris:

280 kr. pr. person i Klatreparken Randers og 300 kr. pr. person i Klatreparken Aalborg

Inklusiv i prisen er klatreudstyr, instruktører samt instruktion til de forskellige klatrebaner, sikkerheden og udstyret.

Deltagere, der ikke har lyst til klatring, skal naturligvis ikke betale entré og må meget gerne hygge, heppe og tage fotos med sikker grund under fødderne. Træklatring er også virkelig fedt at være tilskuer til, når man ikke lige er i tovene.

EKSTRA:  Alle polterabendgrupper (på min. 10 personer) får tilbudt et gratis frifaldshop pr. person.

Udover klatring kan der laves særaftaler om teambuildingaktiviteter.

MAD: I kan bestille lækre sandwiches – eller medbringe jeres egne - og nyde frokosten i vores skovhytter, hvor I også kan købe alkoholfrie drikkevarer og snacks.

Sikkerhed

I Klatreparken Aalborg og Randers møder I altid kompetent, uddannet personale, som vil yde deres bedste for, at I får en suveræn oplevelse sammen og en dag fuld af gode minder. Hertil kommer de fascinerende omgivelser i både Randers og Aalborg. Sikkerheden er naturligvis i top, i begge parker anvender vi de nyeste og mest sikre og gennemtestede systemer.

Klatreparken Randers ligger få minutters kørsel fra motorvejen i den smukke Fladbro Skov og tæt på centrum af Randers. Klatreparken Aalborg ligger i hjertet af Aalborg med Aalborg Zoo som nærmeste nabo og få minutters kørsel fra motorvejen.

Vi glæder os til at møde giftelystne vovehalse og venner til high roping / action i højden i Klatreparken Aalborg eller Klatreparken Randers.

 

Klatring - Svævebane - High Roping - klatrepark Randers & Aalborg kan leveres følgende steder:

Skovboulevarden 37 8870 Langå (Randers) Se på kort
Send forespørgsel
Faunavej 7 9000 Aalborg Se på kort
Send forespørgsel

Indhent tilbud idag

Klatreparken Randers & Klatreparken Aalborg hjemmeside
Klatreparken Randers & Klatreparken Aalborg tlf nr.
81 81 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier