Bueskydning - Hele landet

Længde
1-2 timer
Deltagere
4 - 300 personer
Mindstepris (inkl. moms)
3.000,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Skal I konkurrere i bueskydning til jeres polterabend?

Disciplinen bueskydning er en sjov disciplin som kun de færreste mestrer. Hvem til jeres polterabend kan sigte? Hvem er rolig nok når pilen skydes mod målet? Find ud af det ved at booke bueskydning til jeres næste arrangement.

Bueskydning er en rigtig gentleman sport, der udfordrer både koncentration og evnen til at fokusere. Kæmp imod vennerne i en shoot-out-turnering, og se hvem der har ret til håneretten resten af dagen. Vi bruger langbuer og officielle skiver til konkurrencen.

En typisk bueskydning polterabend event

En bueskydning event til polterabends tager typisk 1-2 timer. Det starter med at vi dukker op xx minutter (varierer alt efter arrangementets størrelse) inden arrangementet skal afholdes, og gør alt klart, så I kan komme igang med det samme.

Bueskydning eventen er bygget op som en konkurrence for jer, og I skal med langbuerne i hånden konkurrere imod hinanden.

Hvor og hvornår

Bueskydning eventen kan afvikles alle steder, hele året og når som helst på døgnet. Vi sørger for, at sikkerheden og alt det praktiske er på plads!

Priser på bueskydning rundt i landet

En event med bueskydning starter på 2.700 inkl moms, men varierer alt efter størrelsen af arrangementet samt hvor det skal afholdes.

Udfyld kontaktformularen for at modtage et specifikt tilbud på bueskydning i nærheden af jer.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier