Professionel Bueskydning - Hele landet

Tid
1-2 timer
Deltagere
5 - 300
Mindstepris (Inkl. moms)
3.000 kr.
Sted (Udenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Skal I konkurrere i bueskydning til jeres polterabend?

Disciplinen bueskydning er en sjov disciplin som kun de færreste mestrer. Hvem til jeres polterabend kan bedst mestre buen og de forskellige teknikker.? Hvem er rolig nok når pilen skydes mod målet? Find ud af det ved at booke proffesionel bueskydning hos jer - til jeres polterabend.

Bueskydning er en rigtig gentleman sport, der udfordrer både koncentration og evnen til at fokusere. Kæmp imod vennerne i en shoot-out-turnering, og se hvem der har ret til håneretten resten af dagen. Vi bruger recurvebuer og officielle konkurence skiver til konkurrencen.

En typisk bueskydning polterabend event

En bueskydning event til polterabends tager typisk 1,5 timer. Vi har bygget en buetrailer med pilefand, som vi kan sætte op stort set alle steder (der er visse sikkerhedskrav vi skal overholde). Vi gør da alt klart, så I kan komme igang med det samme når I ankommer.

Bueskydning eventen er bygget op som en holdkonkurrence mod op til 4 andre hold - optimalt med 3 på hvert hold.

Hvor og hvornår

Bueskydning eventen kan afvikles alle steder, hele året og når som helst på døgnet. Vi sørger for, at sikkerheden og alt det praktiske er på plads!

Pris:

Prisen er FRA 3500kr op til 12 personer (minimums afregning – alt efter placering i landet) og derefter 250 kr. pr. person men varierer alt efter størrelsen af arrangementet samt hvor det skal afholdes. Så sørg for at indhente et konkret tilbud via kontaktformularen.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til TeamBattle

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier