Skydning

Her finder du skydning på alle mulige måder fra skydning med rigtige våben og lerdueskydning til skydesimulator / jagtsimulator.

Prøv også:

Skydning i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Skydning med rigtige våben, lerdueskydning og skydesimulator flere steder i Danmark

Skydning på alle mulige måder er mega populært til polterabend, herretur og events for firmaer, fordi det er noget mange kun har prøvet som barn i Tivoli eller på Bakken. Derfor er skydning også en aktivitet, hvor der ofte ikke er nogen, der har forudsætninger i forvejen. Selv om næsten alle dregne drømmer om at lære skyde, er det de færreste, der alligevel får taget sig sammen til at gå til skydning. De fleste får bare prøvet det som en skydeevent ved en eller anden lejlighed.

Det fede ved skydning er bl.a., at det en "sport", der hverken kræver kondi eller de store muskler. Her kan en pige sagtens klare sig lige så godt, som marathon løber. Det er ikke udholdenhed det handler om. Skydning handler om koncentrationsevne, at kunne folde fokus og så selvfølgelig at holde sit våben helt stille. Den mindste rysten på hænderne giver et rigtig dårligt skud.

Lerdue skydning kan være ude i felten med en maskine, der sender lerduerne afsted eller det kan være på et eventcenter som har en skydesimulator. Skydning på denne måde er en fed oplevelse, fordi man ofte kan vælge mange forskellige skydescener. Det kan være lerdue skydning, men det kan også være storvildsjagt, hvor der på skærmen kommer alle mulige dyr, man ikke må skyde i virkeligheden. Skydning af elefanter og næsehorn er jo strengt forbudt i Afrika, da det er truede dyr. Dem kan man plaffe ned på stribe i en skydesimulator.

Skydnig København

Vi har skydning med rigtige våben i København og det er selvfølgelig den ultimative skydeoplevelse, men vi har også lerdueskydning med skydesimulator i Eventbyen/Simgolf i Grøndalscenteret.

Skydning Slagelse

Her er det Slagelse skytteforening, som også laver events og polterabend, så andre end lige foreningens medlemmer får lov til at få oplevelsen. Så er der måske også nogen, der bliver virkelig tændt og ender med fast at gå til skydning.

Skydning Jylland

I Nordjylland i Hals ikke så langt fra Aalborg er der et eventcenter, Koldkærgård, som tilbyder Lerdue skydning.

I Højbjerg i nærheden af Århus og i Brande har vi tilbud om skydning på eventcentre, som så også kan byde på mange af de andre populære evnts, når man nu alligevel er i gang og måske skal have en hel spændingmættet dag med vennerne.

Skydning Viborg kan vi tilbyde hos FunHal som har en mega god skydesimulator. Skydesimulatorer findes i mange kvaliteter og med forskellige skydescenarier.

Også Silkeborg og Ulfborg ved Holstebro kan være med, når det drejer sig om skydning, Her er begge stedet et actioncenter som ud over f.eks. forhindringsbane og vandbane også har skydning med luftriffel eller luftgevær.

Skydning Grindsted foregår hos Action and Fun i Hejnsvig. De har også hele paletten af populære aktiviteter.

Skydning Sønderjylland

Skydning her foregår som alt det andet spændende og sjove I Bylderup Bov i Danmarks største eventcenter.

S