Croquis tegning på Fyn/i Odense

Leder du efter en sjov, lidt grænseoverskridende og anderledes aktivitet? Det kan for eksempel være som fødselsdagsgave eller som aktivitet til en polterabend. Croquis tegning på Fyn/i Odense opfylder netop alle disse krav. Det er en utrolig sjov gruppeaktivitet og perfekt til jer, som ønsker at udfordre jeres grænser lidt – og I behøver altså ikke være meget kreative eller supergode til at tegne. Læs med her for at lære meget mere og se vores lokationer for croquis tegning på Fyn/i Odense.

Hvad er croquis tegning?

En croquis tegning er helt simpelt en tegning af et nøgent menneske. Når man tegner croquis, tegner man efter en levende model. Af den grund kan det godt være en lidt grænseoverskridende aktivitet.

Croquis, som er et fransk ord, kaldes også ofte kroki. Når I tegner kroki, er det ikke en detaljeret tegning, som skal tegnes. I skal derimod nærmere skitse jeres model. Ofte bliver dette gjort på bare nogle få minutter. Men hvis I vælger at tegne kroki som aktivitet, vil I ofte få lidt længere tid. Det kan nemlig være svært at tegne en hurtig skitse, hvis det ikke er noget, som I har gjort før.

Pointen med kroki er dog netop, at I ikke har lang til at tegne. Det er faktisk en fordel. Det betyder nemlig i realiteten, at I ikke har særlig meget tid til at overtænke og blive bekymret for, om jeres tegning mon er god nok. I stedet har I langt mere fokus på nuet.

I kroki bliver den samme model ofte tegnet flere gange. Modellen vil nemlig skifte position efter et par minutter. Det er også derfor, at I traditionelt ikke har særlig lang tid til at tegne skitsen – I kommer nemlig til at tegne mange skitser.

Nogle folk bruger deres skitser som basis for fremtidige malerier eller mere detaljerede tegninger.

Udfordr din kreativitet med croquis tegninger på Fyn/i Odense

Croquis er sjovt, fordi det netop udfordrer jeres kreativitet og evner. I skal ikke bekymre jer, om jeres skitse mon er flot nok. Det er nemlig ikke meningen, at skitser skal være flotte og detaljerede. Hvis I er vant til at lave flotte, detaljerede tegninger, vil dette helt sikkert være en stor men fed udfordring.

Det betyder også, at I ikke skal bekymre jer om at sammenligne jeres skitse med de andre deltageres. Skitserne vil helt sikkert være meget forskellige. I stedet for at sammenligne jer med andre, får I altså muligheden for bare at have det sjovt. I kan grine lidt af situationen og hinandens tegninger.

Kroki giver jer altså muligheden for at give slip på jeres høje standarder og krav. Vi tilbyder croquis tegninger på Fyn/i Odense samt andre dele af Danmark, så alle har chancen for at prøve denne sjove og lidt grænseoverskridende aktivitet.

Når I er færdig med aktiviteten, vil I helt sikkert kunne mærke, at jeres grænser har flyttet sig, at I har haft det sjovt, og måske endda også at jeres kreative evner har fået et skub opad.

Sådan foregår croquis tegninger

Når I tager til croquis tegninger på Fyn/i Odense, vil I ofte opleve, at der er både en instruktør samt en model. Instruktøren og modellen er nogle gange samme person, men ofte er det to forskellige personer.

Instruktøren vil forklare lidt om kroki, samt hvordan jeres session vil foregå. Det kan for eksempel være, at personen forklarer lidt om krokis historie og introducerer modellen.

I behøver ikke selv medbringe nogle materialer, da instruktøren vil give jer alt det, som I har brug for.

Modellen vil ofte være en model med god selvtillid, som har prøvet det før. Det betyder altså, at personen ikke vil blive stødt eller ked af det, hvis I nu griner af nervøsitet. Der vil være god mulighed for at have det sjovt undervejs.

Det kan også sagtens være, at modellen skifter positur undervejs, så I kan skitse lidt forskelligt. I vil selv have mulighed for at vælge mellem en kvindelig eller mandlig model.

Events hvor croquis tegning er en god idé

Croquis tegninger på Fyn/i Odense er en rigtig god gruppeaktivitet. Det kan for eksempel godt være for grænseoverskridende, hvis I bare er to personer.

Da det er en sjov, anderledes og lidt grænseoverskridende aktivitet, vælger mange at fejre deres polterabend med croquis tegninger på Fyn/i Odense. Det er en fed aktivitet – både hvis I kender hinanden godt, eller hvis I ikke kender hinanden så godt. Da det kan være lidt grænseoverskridende, er det en god måde at få folk til at åbne lidt op. Desuden er det også en aktivitet, som let får folk til at grine og snakke.

Det kan dog også være en aktivitet til for eksempel teambuilding eller venindeture. At tegne croquis tegninger på Fyn/i Odense er et fedt minde at have sammen, og et minde som I garanteret vil tænke tilbage på mange gange.