Croquis Danmark - Croquis tegning i hele landet

Tid
1-2 timer
Sted (Indenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Croquis tegning i hele landet af erfarne og energiske undervisere

Croquis tegning et en fantastisk event til din polterabend. Udover det umiddelbart blufærdige møde, hvor man kan få bruden til at rødme lidt, får i et festligt boost af energi, der vil smitte af på resten af jeres dag.

Selv om I måske ikke har de store tegnekundskaber, vil I ikke fortryde et croquis event med croquis tegning til jeres polterabend. Det er en lærerig, festlig og  selvudviklende oplevelse, hvor I i fællesskab på underholdende vis vil blive ført igennem nogle af croquis tegningens mange elementer.

Kreativt, sjovt og vildt sammenrystende

Eventet, som typisk varer 75 min, vil være en kreativ rejse fuld af sprudlende energi. Selv om det umiddelbart kan virke grænseoverskridende at skulle tegne en nøgen model, vil I når I sidder tæt sammen i fællesskab med jeres venner/veninder, opleve en sammenhørighed og tryghed omkring tegningen. Og I vil helt naturligt komme til at grine af jeres egne og sidemandens croquis tegninger. Og når først, I har sat latteren fri, vil berøringsangsten for papiret forsvinde, og I vil begynde at udvikle jeres kreativitet og streg, og nå jeres eget unikke kunstneriske udtryk med croquis.

Sprudlende energi og fedt indhold

Efter en sådan rejse ind i kreativiteten og jeres egen sanselighed, vil I efterfølgende blive fyldt af en sprudlende energi I kan tage videre med jer ind i resten af dagens festligheder. Og ud over oplevelsen af hvor langt I selv har formået at flyttet jer, vil I også have et hav af fantastiske, morsomme og smukke croquis tegninger I kan tage med jer.

Tegninger der kan bruges som minde fra en dejlig dag, og som vil tjene som tydelige vidnesbyrd om hvor kreative I er, når først I slipper jer selv løs og ind i croquis tegningens univers.

Smukke, sjove og skøre tegninger som minde

Men hvorfor stoppe der? Med Croquis tegning som event til jeres polterabend får I mere en blot 75 min. lærerig og selvudviklende underholdning. Lad jeres oplevelser fra croquis eventet smitte af på resten af dagens aktiviteter. I kan f.eks lave en konkurrence om den smukkeste, sjoveste eller skøreste tegning. De bedste croquis tegninger kan sættes i ramme og gemmes som et minde for dagen eller bruges som gave til bruden. I kan også tage croquis tegningerne med jer og lave en happening hvor bruden skal sælge dem på gaden. Eller hvad med at overraske bruden ved at lave et helt galleri til selve bryllupsfesten. Det vil helt sikkert få selvskabet til at rette opmærksomhed mod jeres forrygende og festlige polterabend.

Croquis Danmarks dygtige modeller og undervisere

Men et croquis event kan byde på meget mere end det. Croquis Danmark er et landsdækkende netværk af selvstændige dygtige croquis undervisere og modeller, der hver især har udviklet deres eget unikke event, og som hver især på forskellig vis, har mulighed for at tilpasse eventet til netop jeres polterabend, så har I et særligt tema eller en skør eller sjov ide, så kontakt Croquis Danmarks undervisere, og hør hvordan croquiseventet kan tilpasses netop jeres tema.

Forespørgsel og booking

Vejledning: forespørg gerne ved at trykke ind på vores hjemmeside (link er øverst på siden her), så vi er sikre på du kommer til den rigtige landsdel.

Priserne på et croquis event varierer en smule fra underviser til underviser og vil derudover afhænge af hvor mange I er og hvor langt der skal køres. Eventet foregår på jeres lokation, underviseren har oftest alt med af croquis tegne-materialer, hvis ikke vil det fremgå ved bestillingen.

Så glæd jer til at få skubbet til jeres kreativitet og sanselighed til et forrygende fantastisk croquisevent fuld af nærvær og sprudlende energi.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Croquis Danmark

Andre aktiviteter i samme kategorier