Croquis tegning

Find her croquis kursus over hele Danmark. Croquis tegning er en skøn, kreativ udfordring. Virkelig populær som polterabend aktivitet eller firma event - lidt grænseoverskridende for nogen, men alle kan tegne. Spændende udfordring med croquismodel fra jeres egen gruppe eller en hyret mandlig eller kvindelig croquis model.

Prøv også:

Croquis tegning i Århus Croquis tegning på Fyn og i Odense Croquistegning i Aalborg og Nordjylland Croquis tegning i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Croquis tegning som event

Her hos polterabend.dk kan du finde din croquis model og croquis instruktør til din polterabend eller andre arrangementer. Croquistegning er en intens oplevelse. Vi har en aktør, Croquis Gruppen, som har nøgenmodeller over hele landet og erfarne kunstnere, der kan køre et tegnekursus, hvor du virkelig lærer noget. De laver både events og længerevarende tegnekursus. Så søger du en croquismodel, kan de helt sikkert hjælpe dig med deres store netværk af nøgenmodeller og tegnelærere.

Hvordan kan det være, at kroki tegning er en populær aktivitet til polterabend og forskellige firma og institutions arrangementer? Langt fra alle har jo dyrket tegning på et nævneværdigt plan. Så kan man overhovedet få noget ud af det uden særlige talenter? Ja, det kan man absolut. Det er der jo selvfølgelig mange grunde til, men en af dem er, at tegne er er at se. Det er utroligt, hvor hurtigt man kan få folk til at tegne noget der ligner og ser godt ud. Man skal bare lære dem at se på den rigtige måde. Så bliver det pludselig nemt at overføre det, man ser til en tegning på papiret. Der er faktisk en meget kendt bog med den titel: "At tegne er at se", som var revolutionerende for tegneundervisning, da den kom frem. Den er skrevet af den kendte Betty Edwards og kan stadig købes. En virkelig god bog, hvis man vil lære sig selv at tegne.

Croquis tegning kan både være provokerende for nogen og samtidig en mega griner og en hyggelig oplevelse, hvor man endda lærer noget – måske også noget om sig selv.

Til polterabend i en mandegruppe kan croquis tegning jo være provokerende, hvis det er gommen selv, der skal være modellen. Vælger gruppen derimod en skøn kvindelig model, kan croquis tegning være dagens kvindelige element i stedet for den traditionelle stripper, som måske efterhånden er en småkedelig kending til mandlig polterabend.

Croquis tegning kan også være et værdigt alternativ til de ellers populære boudoir foto sessions, fordi alle er aktive og der kommer nogle sjove tegninger ud af det, som måske kan samles til en collage til sidst med andet materiale fra turen.

Jeg har selv stået model i afrikansk kostume og danset til croquis på en højskole, hvor der så var fokus på bevægelsestegning, fordi jeg er danser. En havde tegnet en hel negerlandsby og en anden havde meget fokus på kostumets bevægelse og havde lavet nogle fantastiske mønstre og så var der selvfølgelig en bunke mere traditionelle croquis tegninger af bestemte positioner.

For en pige polterabend gruppe er selve croquis situationen med at man sidder i en rundkreds omkring modellen en hyggeoplevelse, som måske også giver anledning til nogle anderledes samtaler, end de ellers ville have på sådan en dag.

Hvordan foregår det?

Instruktøren har alle materialer med til jer og giver en introduktion til tegning. At tegne er at se, som der er også er en super tegnebog, der hedder. Så at tegne handler meget om at se på en måde, så det tredimentionale, man ser, kan komme ned på et fladt stykke papir. Hvordan får man proportionerne rigtige og hvordan bruger man skygge til at skabe dybde osv. Croquismodellerne sidder står de fleste steder max 20 minutter. Det fede er, at man bliver tvunget til at se og lynhurtigt få det ned på papiret. Der skal ikke nørdes med detaljerne. Det er de store linier, der skal ses her.

Croquis København - Croquis tegning København

Med en god croquis instruktør vil mange også opleve, at de måske er mere kreative, end de lige selv gik rundt og troede. For bruden eller gommen er produktet efter en croquis session måske heller ikke det vigtigste. Langt de fleste vil dog blive endda meget overraskede over hvor gode resultater de opnår på ingen tid. Men skulle er resultaterne ikke blive noget, de vil gemme til evigt eje, gør det måske ikke så meget, da det til f.eks. til en polterabend mere er selve oplevelsen, mens det stod på der er det vigtigste.

Vores croquis instruktører laver også individuelt tegnekursus / croquiskursus osv. alt efter, hvad jeres gruppe eller institution har har brug for. Det er seriøse mennesker med både de pædagogiske og tegnemæssige kvalifikationer i orden. Nogen er også gode til tegeundervisning for børn, mens andre kun arbejder med voksne.

Croquis tegning til polterabend i Jylland og på Fyn

Så har vi også fået en selvstændig croquis instruktør i Midtjylland og Croquisgruppen formidler kontakt til croquismodeller og croquis instruktører over det meste af landet. Kontakt de forskellige annoncører og hør, hvad de kan lave for din gruppe i dit område.