Croquis Til Polterabend, altid en god oplevelse!

Tilpasset Corona
Længde
1-2 timer
Deltagere
1 - 80 personer
Sted
Jylland & Fyn
Kontakt annoncøren

Croquis Til Polterabend 

--Følg linket til min hjemmeside for information om priser og tilgængelighed, online booking osv!---

Hej, mit navn er Rasmus, og jeg er manden bag Croquis Til Polterabend. Jeg er den eneste model i firmaet, så I ved på forhånd med sikkerhed, hvem I får ud, når I bestiller mig! 

Ønsker I en grænseoverskridende oplevelse med plads til grin og kunstnerisk udfoldelse, er Croquis Til Polterabend det helt rigtige valg. Uanset om det skal være croquis, bodypaint, bodysushi, topløs/nøgen mandlig servering eller et besøg af en morgenbollemand, kan jeg hjælpe jer.

Jeg har masser af erfaring på området og har optrådt til rigtig mange polterabender, og derfor er jeg dygtig til at skabe en sjov og anderledes oplevelse og rykke jeres grænser, men altid uden det bliver for meget.

Jeg sørger for at give bruden en overraskelse og at få hele selskabet til at grine. Måske kan det for nogen i begyndelsen virke grænseoverskridende at have en nøgen mand i huset, men I oplever helt sikkert hurtigt at glemme nøgenheden og koncentrere jer om at have en rigtig sjov oplevelse.

Jeg kører ud fra Århus til hele Jylland og Fyn og medbringer alt der skal bruges, I skal bare sørge for at deltage med godt humør.

Venlig hilsen Rasmus! 

Indhent tilbud idag

Croquis Til Polterabend hjemmeside
Croquis Til Polterabend tlf nr.
22 99 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier