Escape Copenhagen - Escape Rooms

Tid
1 time
Deltagere
4 - 70
Pris p.p. (Inkl. moms)
280-350 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.120 kr.
Nørre Farimagsgade 7 (Indenfor)
v. Nørreport (København K) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Escape Room i København til polterabend

Hvis du skal du forberede en polterabend for en brud eller en brudgom, med en oplevelse for hele gruppen, skal du overveje at besøge Escape Copenhagen. Her kan I få en udfordrende oplevelse, hvor alle kan være med, og hvor I med garanti vil have noget at snakke om resten af dagen og aftenen.

Vælg mellem seks unikke escape rooms

Escape Copenhagen har seks escape rooms med hver deres unikke tema og udfordringer på forskellige niveauer. Temaerne varierer fra adrenalinpumpende flugtforsøg til at skulle stoppe fjendtlige kræfter og over til mere fokuseret og nervepirrende detektivarbejde. Alle spillene stiller krav til jer. I skal tænke kreativt og I skal kunne holde hovedet koldt, men vigtigst af alt skal I kunne samarbejde og kommunikere, så I kan løse mysteriet og opgaverne inden for 60 minutter.

Escape Copenhagen har følgende escape rooms:

  • The Rogue General
  • The Psychotic Janitor
  • Vikings
  • The Terrorist Cell v. 2.0
  • Dr. Evil’s Plan
  • Enter the Mind

I The Rogue Generel er I indsat i en skov i nærheden af generalens kommandobunker. Her skal i finde bunkeren og skaffe jer adgang, så I kan uskadeliggøre de masseødelæggelsesvåben, som han truer med at bruge mod flere europæiske hovedsteder.

Er I mere til vikingetiden, skal I vælge rummet Vikings. Her er I tidsrejsende, som er strandet i 966, og I skal samarbejde for at stjæle krystaller fra vikingehøvdings borg, så I igen kan komme hjem i egen tidsalder.

Vil I istedet have gåder for fuld skrue, er Enter the Mind med garanti noget for jer. Her er I en specialenhed i politiets afdeling for økonomisk kriminalitet og skal samarbejde for at løse mysteriet om den forsvundne formue fra IT Factory Skandalen. I har en ny teknologi til rådighed, men kun i 60 minutter - så skynd jer at løse så mange gåder så muligt!

Book tid hos Escape Copenhagen til polterabend

Med et besøg i et af Escape Copenhagens vellykkede og detaljerede escape rooms, får I med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige. I får rig mulighed for at blive rystet sammen og styrke fællesskabet, så resten af dagen kun bliver endnu bedre.

Find det escape room der bedst falder i jeres smag, og book allerede i dag. Afhængigt af gruppens størrelse kan det være, at I skal have mere end ét escape room, da de fleste er designet til mellem 4-8 personer. Ring eller book online via websiden.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Escape Copenhagen

Escape Copenhagen:
Escape Copenhagen Tlf nr.
42 90 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier