Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sportsgren med Danmarksmesterskab og verdensmesterskab. Tag udfordringen op med Fodboldgolf. Find vores steder med Fodboldgolf i København, på Fyn og i Jylland.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Fodboldgolf er meget mere end et større hul i jorden :)

Hvad er Fodboldgolf?

Fodboldgolf er som navnet antyder en blanding af golf og fodbold. En Fodboldgolf bane er fuld af forhindringer og spændende opgaver, hvor man kan briliere med sin fænomenale boldhåndtering eller - til alles morskab - mangel på samme. Det fede ved Fodboldgolf er at alle kan være med uanset alder og vægt og ingen kommer til skade. Banerne er forskellige med mange sjove påhit for at udfordre spillerne. Fodboldgolf er således ikke et standardiseret spil, der ser ens ud i Foulum og på Als.

Hver bane har sit eget særpræg, som også kan skyldes selve områdets udformning. Så ligger banen i kuperet terræn, vil banen selvfølgelig have lidt bakker, men det gør jo bare det hele sjovere. Men Fodboldgolf baner er mest karakterriseret af de menneskeskabte forhindringer og opgaver man med foden skal få bolden til at udføre. Nogle baner er lidt lette og andre er lange og med mange svære udfordringer.

Hvorfor Fodboldgolf til firma arrangementer?

Netop fordi alle kan være med, uanset alder og højde og drøjde er Fodboldgolf også mega relevant til div. firma arrangementer. Her skal flere ulige aldersgrupper og både mænd og kvinder ofte more sig sammen. Der er vinderelementet for de konkurrencemindede og masser af spas muligheder for ”klassens klovn”. Den stille pige kan også være med uden at udfordringerne bliver for store. En oplagt firmaevent aktivitet.

Polterabend.dk tilbyder Fodboldgolf i bl.a. følgende områder:

Fodboldgolf København

Copenhagen Blokart Center har fået Københavns første Fodboldgolf bane ude i den nye skønne Amager Strandpark. Hvis vinden svigter til deres vindfølsomme Blokart aktivitet, kan de så tilbyde Fodboldgolf og/eller Mumper Balls i stedet. Så nu er København endelig også kommet med på denne utraditionelle fodbolddille.

Fodboldgolf Midtjylland

Midtjydsk Fodboldgolf i Bording lige mellem byerne Holstebro, Silkeborg, Viborg og Herning har en spændende bane og bl.a en stor overdækket grillplads med borde og bænke, hvor man kan tilberede og nyde medbragt mad og drikkevarer. Så er man til en billig polterabend, kan man her spare penge ved at droppe cafe/restaurant besøget og i stedet bruge pengene til sjove aktiviteter. Også for firmaer med ikke de store penge at kaste rundt med er her en oplagt mulighed for en super dag med fælles grill og spisning i hyggelige omgivelser.

Fun and Action er et eventcenter nær Grindsted som foruden Fodboldgolf har mange andre sjove forslag til polterabend aktiviteter.

I Ulfborg ved Holstebro ligger Vesterhavets Fodboldgolf, der udover fodboldgolf tilbyder en masse andre sjove aktiviteter til deres glade gæster

Fodboldgolf Sønderjylland

Hos Kolding Fodboldgolf er der masser af udfordringer. De har også Danmarks første polterabend hul. Gommen står med rumpetten stukket gennem et hul i et plankeværk og resten af selskabet skal så ramme plet. Håber denne post på banen er frivillig!

Der findes desværre endnu ingen indendørs baner, men der skal nok snart dukke noget op, hvor man kan dyrke denne morsomme leg/sportsgren under tag. Fodboldgolf kan dog sagtens afvikles i regnvejr – så book bare selv om en eller anden vejrprofet truer med regn på en vejrudsigt.

Dansk Fodboldgolf Union

DFGU er en landsdækkende organisation for fodboldgolf. Se mere HER. På deres hjemmeside er der en bunke information om sporten. Der er selvfølgelig i en turneringskalender og information om de tilknyttede lokalforeninger. Fodboldgolf er en sportsgren, som er eksploderet i Jylland, men Sjælland er da også ved at komme med. Der er blevet holdt flere danmarksmesterskaber i Fodboldgolf. Som hovedregel er, og bliver, DM hovedsageligt afholdt på en udvalgt bane. Desuden forsøger man sig og gør en indsats for at udvikle og afvikle en form for holdturnerings-DM på de forskellige baner.[3]

En regerende organisation internationalt har fodboldgolf også. Dette i form af World Football Golf Association.[4] Der afholdes VM hvert år. I 2011 blev VM afholdt i Tyskland i og ved banen i byen Dirmstein. Danske spillere deltog i blandt mange andre nationaliteter.

Danmarksmesterskaber i Fodboldgolf

Der er blevet holdt flere danmarksmesterskaber i Fodboldgolf. Der bliver først afholdt holdturneringer. Danmarksmesterskabet arrangeres af DFGU. I 2016 afholdes DM på Ejsing Fodboldgolfs bane. Vil du læse om de internationale turneringer klik på World Footballgolf Association HER Der afholdes VM hvert år. I 2011 blev VM afholdt i Tyskland på en bane i byen Dirmstein. Der deltog danske spillere og folk fra mange andre nationaliteter. Vil du se Verdensmesterskaberne i år foregår de på Soccerpark Pfalz, Dirmstein i Tyskland d. 17. - 20. august 2016.

Hold øje med siden, der kommer hele tiden flere Fodboldgolf steder til. Lige nu opsøger vi ihærdigt nye baner landet rundt og håber at kunne præsentere de nye snarest.