Amerikansk fodbold

Amerikansk Fodbold er blevet super populært de sidste år og der findes Amerikansk Fodbold klubber i mange byer.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Amerikansk Fodbold Århus, Randers og Odense m.m.

Hvorfor er Amerikansk Fodbold nu også blevet en hit aktivitet til polterabend og firma arrangementer? Det er det bl.a. fordi det er en lidt rå sport og fordi der er meget udstyr. Det er jo fedt lovligt at tackle hinanden på andre og nye måder i forhold til almindelig fodbold. For et håndværker firma, som gerne vil byde deres medarbejdere på en utraditionel oplevelse, er denne event virkelig et scoop. Men det så kun drengene der vælger Amerikansk Fodbold til polterabend. Nej, mærkelig nok, men mange danske piger elsker jo at matche sig med drengene og mange vil prøve ALT mindst én gang. Derfor er Amerikansk Fodbold som event faktisk populært for begge køn.

Amerikansk fodbold popper op som andre sportsklubber over hele landet. Danskerne er hurtige til at tilegne sig nye sportsgrene og Amerikansk Fodbold er ikke for tøsedrenge, så det er en sportsgren, som tiltrækker de virkelig seje gutter. Det går lynhurtigt og der er mange knubs på vejen før bolden er i mål.

Dansk Amerikans Fodbold Forbund

Der er selvfølgelig en organisation for alle de lokale Amerikansk Fodboldklubber i Danmark og den hedder Dansk Amerikansk Fodbold Forbund. Se alt om DAFF her. Der står selvfølgelig en masse om selve sportsgrenen og kurser for trænere og dommere m.m. Der er info om alt hvad der rør sig indenfor for bundet. Der er selvfølgelig en turneringkalender og info om camps og stævner. Man kan også finde alle kamp resultater. Der både en National liga og en 2. division.

Danmarksmesterskab i Amerikansk Fodbold

Dette foregår næste gang i 2016.

I løbet af året afholdes fede sammenkomster som kaldes Rookie Næste er 6.-7. februar 2016.

Det er for dem, der er vilde med de spektakulære catches, interceptions og ikke mindst touchdowns. Fede dage med mange udfordringer.

Amerikansk Fodbold Odense

På Fyn har vi Odense Swans, som tilbyder Amerikansk Fodbold som event. Så på Fyn kan folk til polterabend komme du på banen og opleve nogle af de fede elementer, der er i Amerikansk Fodbold. Der mange specielle kasteteknikker og taklinger vi ikke kender i Danmark fra andre sportsgrene. Vil du vide mere om Odense Swans så klik HER

Odense Swans AFC er Danmarks ældste footballklub, men ikke den første. Det var Copenhagen Vikings som ikke overleve i længden. Odense Swans blev startet i 1988 og startede med et forrygende medlemstal på imponerende 60 personer. Det var i tider hvor der kun var 6 klubber i Danmark. Nu er der heldigvis klubber i masser af byer, så vi har et godt greb i folk og flere og flere får øjneneop for hvar fedt det er at spille Amerikansk Fodbold. Det er helt klart en sportsgren for de hårde drenge. Der mange flere taklinger og nærkamps oplevelser i denne sport end de fleste andre sportsgrene. Det er vel også netop denne nærkontakt, der gør den tiltrækkende på sin helt egen måde.

Amerikansk Fodbold Århus

I Aarhus er Amerikansk Fodbold repræsenteret ved Aarhus Tigers. De er vant til at lave events med folk, der ikke kender det mindste til sporten. Folk som bare skal ud og have sig én på opleveren. Også firmaer kan få en session som del af en personaledag eller lignende. Det er virkelig en anderledes fysisk udfoldelse, som ryster posen godt og får noget nyt frem i folk. Prøv det drenge og piger. Se mere om Aarhus Tigers HER Det er den lokale klub i Viby ved Aarhus.

Amerikansk Fodbold Randers/ Midtjylland

I Midjylland er Amerikansk Fodbold repræsenteret med Randers Thunder. Foruden at lave polterabend arrangementer inviterer de skoler til særlige skolearrangementer, hvor eleverne får lov til at prøve nogle spillescener. De kommer også gerne ud på skoler og underviser. De har nogle super gutter at sende ud. Du kan se alt om Amerikansk Fodbold Randers ved at gå ind på deres hjemmeside HER

Danmarksmesterskab i Cheerleading

Noget ad det der kendertegner Amerikansk Fodbold er også de skønne piger, som med deres dans og skrig i festligt udstyr og kostumer sørger for at holde stemningen i vejret. Et smart trick til også at få pigerne til at interessere sig for denne ellers noget rå sportsgren. Så tro det eller ej, men der holdes også Danarksmesterskab i Cheerleading. DM afholdes i år lørdag d. 19. marts 2016 i Brøndby. Her finder du informationer om DM i cheerleading.

Hold øje med siden. Der kommer snart flere Amerikansk Fodboldklubber her på siden. Spiller du i eller kender du en klub, som gerne laver events og særarrangementer med en prøvetime, så kast os endelig en mail.