Prøv ishockey i Århus

Længde
1 time
Deltagere
? - 24 personer
Mindstepris (inkl. moms)
7.000,-
Gøteborgs alle 9
Århus N Se på kort
Kontakt annoncøren

Ishockey i Århus til Polterabend og firma events, klubber m.m.

Kom og få en enestående mulighed for, at teste jeres evner på isen - det kunne jo være der er gemt en stor ishockeyspiller i én af jer.

Det er blevet rigtig populært for virksomheder, personale- foreninger, idrætsforeninger osv. at komme ud og på egen krop opleve helt nye udfordringerne i specielle sportsgrene.

Ishockey kan bruges til teambuilding arrangementer, polterabend, en ekstraordinært spændende og aktivitetsrig fødselsdag for  sportsglade deltagere, der er friske på at prøve kræfter med en ny sportsgren som Ishockey.

Pris:

For 7.000 kr. får man 1 time på is, dommer, speaker, evt. målmænd, udstyr og skøjter. Der er mulighed for spisning før eller efter, til forskellige priser.

Hvis I er 16 eller færre kan det også være en ide at spille på halv is 30m x 30m. I det tilfælde er prisen 5.000 kr.

Mulige tidspunkter:

  • Efter påske (uge 16 til uge 20) og efter sommerferien (uge 32 - uge 38) er det muligt at booke tider lørdag (12-17) og søndage (15.15 - 18.15), og i begrænset omfang (typisk halv is) lørdag formiddag.
  • I ugerne 21 og 22 prioriteres arrangementer over vores normale træningsaktiviteter, og det er derfor muligt at booke arrangementer på hverdage. 

Indhent tilbud idag

Ishockey Klubben Aarhus hjemmeside
Ishockey Klubben Aarhus tlf nr.
+4 53 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier