Prøv ishockey i Århus

Tid
1 time
Deltagere
8 - 30
Mindstepris (Inkl. moms)
7.000 kr.
Gøteborgs alle 9 (Indenfor)
Århus N Se på kort
Kontakt Annoncøren

Ishockey i Århus til Polterabend og firma events, klubber m.m.

Kom og få en enestående mulighed for, at teste jeres evner på isen - det kunne jo være der er gemt en stor ishockeyspiller i én af jer.

Det er blevet rigtig populært for virksomheder, personale- foreninger, idrætsforeninger osv. at komme ud og på egen krop opleve helt nye udfordringerne i specielle sportsgrene.

Ishockey kan bruges til teambuilding arrangementer, polterabend, en ekstraordinært spændende og aktivitetsrig fødselsdag for  sportsglade deltagere, der er friske på at prøve kræfter med en ny sportsgren som Ishockey.

Det er OK at drikke et par øl efter aktiviteten, men ikke mens I er på isen.

Hvis I er flere end 30 personer skal isen bookes i 2 timer, for at alle får noget ud af arrangementet.

Pris:

For 7.000 kr. får man 1 time på is, dommer, speaker, evt. målmænd, udstyr og skøjter. Der er mulighed for spisning før eller efter, til forskellige priser.

Mulige tidspunkter:

  • I månederne september-marts prioriteres almindelig træning. I denne periode kan arrangementer afholdes fredage mellem 20.15-21.15. Når et af vores U7-U11 hold skal spille kampe, er der lejlighedsvist mulighed for at spille lørdag formiddag. Dette vil typisk blive et arrangement på halv bane, hvilket passer godt til grupper på 16 eller færre.
  • I perioden 1. oktober - 25. april prioriteres vores almindelige træning, men fredag aften mellem 20.15-21.15 er nogle gange ledig (spørg)
  • Startende den 26. april er det muligt at booke fredage fra 18.15-19.15. (ledige tider kan ses på vores hjemmeside)
  • I uge 26 er det muligt at booke alle hverdage i tidsrummet 18.15-19.15. (ledige tider kan ses på vores hjemmeside)
  • Efter sommerferien (uge 32 - uge 38) er det muligt at booke tider lørdag (12-17) og søndage (15.15 - 18.15), og i begrænset omfang (typisk halv is) lørdag formiddag.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Ishockey Klubben Aarhus

Ishockey Klubben Aarhus:

Andre aktiviteter i samme kategorier