Stunt for alle

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 40
Mindstepris (Inkl. moms)
2.500 kr.
Sted (Inde/ude)
Fyn, Midtjylland og Sønderjylland
Kontakt Annoncøren

 Stuntevent i hele Danmark

Stunt er for alle!

Vi lærer jer at lave et stunt slagsmål og efterfølgende laver vi en stunt film, hvor gommen/bruden bliver skudt efter et ordentligt slagsmål. Stunt slagsmålet kan i øvrigt bruges til selve brylluppet – uden at de andre gæster ved af det :o)

Stunt handler om at få noget til at virke voldsommere end det egentlig er. Stunt indebærer en fysisk og dramatisk del og vores udgangspunkt er, at alle kan være med til stunt - er du gravid, er det måske ikke lige dig, der skal have stunt mavepumperen, men dig der skal give den til en anden…

Konceptet for en stunt event

Typisk for en seance kommer jeg, som om jeg er bodypainter - bruden/gommen ved ikke vi skal lave stunt. Vi fortæller om hvordan der skal males mv. og brud/gom bliver mere og mere nervøse (mon de skal være nøgne…..” - bare lige for at få dem derud, hvor de ‘sveder uden at røre sig’ - vi går ALDRIG over urørlighedszonen - de skal have en god dag. Inden vi går i gang med stunt øvelserne (man kommer IKKE til at svede), fortæller jeg lige om virkemidlerne og arbejdet. Efter ca. en time holdes en pause, hvor gom/brud klargøres til skudepisode og der trænes herefter til det filmiske stunt slagsmål, som slutteligt bliver filmet med skud, springladning og blod - meget effektfuldt.

En god oplevelse, hvor alle der har været med til at skabe denne stunt oplevelse kommer med på filmen til varigt minde om en uforglemmelig og god polterabend - her i en stunt oplevelse udover det sædvanlige.

Vi lover sjov, spænding og udfordring - som ‘alle’ kan være med til.

I medbringer video, kamera og en langærmet hvid/lys skjorte, som vil gå i stykker ved stunt skuddet - ligeledes nogle bukser mm der kan tåle at få filmblod på sig.

Ring gerne for yderligere oplysninger...

Vi lover jer en sjov, spændende og udfordrende 1½-2 timer.

PRIS:

2500,- (+ kørselspenge,- vi kommer gerne til jer).

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Stunt Akademiet

Stunt Akademiet:
Stunt Akademiet Tlf nr.
40 52 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier