Musikvideo  Deluxe (Flyvescener & Effekter)

Tid
2 timer
Deltagere
4 - 30
Mindstepris (Inkl. moms)
2.995 kr.
Mårkærvej 13F (Indenfor)
Taastrup Se på kort
Kontakt Annoncøren

Musikvideo Deluxe

CD Indspilning, Musikvideo & Bungee fitness.

Få en deluxe musikvideo med lys, røg og fede effekter med kommende brud/gom i fokus ! Vi tilbyder professionelt lydstudie, filmstudie & festlokale. Vi har 1 hold gæster ad gangen, så I får lokalerne for jer selv! Alle events er med instruktør!

1. CD Indspilning

I kommer alle ind i professionelt lydstudie, hvor I får hovedtelefoner på, så I kan høre jer selv og musikken, imens der indspilles. Kommende brud/gom indspiller solo, og I andre får muligheden for at lytte med på den anden side af glasset.

2. Musikvideo

Vores fotograf filmer jer i vores festlokale med vindmaskine, røgmaskine, sæbebobler og seje lyseffekter. Dernæst filmes inde i lydstudiet med fokus på kommende brud/gom og til slut filmer vi på green screen. Der redigeres, laves effekter og alle ”takes” klippes sammen af vores filmklipper og effektmand.

3. Bungee fitness

Kommende brud/gom iføres nu bungee seler og hænges op i loftet, altimens der poseres som supermand/superkvinde i ægte superheltestil. Vi filmer eventet til musikvideoen. Det er en sjov oplevelse at føle ”vægtløshed” både for hovedpersonen, men sandelig også for tilskuerne, som er velkomne til at tage billeder imens.

4. Lounge & Bar

Undervejs vil der være mulighed for at nyde medbragte drikkevarer i vores bar & lounge, hvor man også kan spille bordfodbold eller dart.

BEMÆRK: Husk ikke at tage grønt eller gult tøj på, da vi filmer på green screen.

Vi glæder os til et par hyggelige timer med jer. Skriv endelig, hvis der er nogle spørgsmål. :-)

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Sangstjerne.NU

Sangstjerne.NU:
Sangstjerne.NU Tlf nr.
27 29 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Sangstjerne.NU

Andre aktiviteter i samme kategorier