Musik video

Her er en liste over forskellige musikvideo-inspirerede aktiviteter, som kan være sjove at foretage sig til en polterabend.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Indspil en Musik Video

Er det ikke nok at planlægge en fed og sjov polterabend? Skal det i stedet være DEN fedeste og sjoveste polterabend? Så skal I da selvfølgelig indspille en musik video! Det er da hvert fald en polterabend aktivitet, som er lidt udover det sædvanlige. Det er selvfølgelig svært selv at indspille en musik video. Derfor har vi samlet et stort udbud af forskellige steder i hele Danmark, som tilbyder indspilning af musik videoer. Så er I sikret en utrolig sjov dag og et minde, som I altid vil kunne se (og høre) tilbage på.

Derfor skal I bruge polterabenden på at indspille en musik video

Vi ved, at polterabender er bedst, når aktiviteten er sjov og en smule grænseoverskridende på den gode måde. Det skal også helst være en (god) overraskelse for bruden eller brudgommen. Derfor stræber vi efter at kunne udbyde alle de bedste polterabend aktiviteter. At indspille en musik video rangerer temmelig højt i forhold til at opfylde overstående kriterier.

At indspille en musik video er også den perfekte gruppeaktivitet. Langt de fleste steder har nemlig plads til rigtig mange mennesker. Samtidig er det også en polterabend aktivitet, som I sagtens kan være få mennesker til. I behøver altså slet ikke bekymre jer om gruppens størrelse.

I vil selvfølgelig få lov til at beholde den musik video, som I laver. Det er altså et minde, som I vil have for evigt. I kan se musik videoen igen og igen.

Indspilningen af musik videoen vil selvfølgelig være utrolig professionel. Det vil foregå i et ordentligt lydstudie med ordentlige kameraer. Musik videoen kan for eksempel også blive klippet sammen med special effekter, ligesom at baggrunden også kan ændres.

Det betyder altså også, at I kan vise musik videoen til brylluppet! Det vil de andre gæster garanteret finde enormt sjovt. Mange vælger at vise videoen på en storskærm.

Sådan indspiller I en musik video

I skal selvfølgelig ikke selv gøre særlig meget i forhold til at indspille musik videoen. Vi anbefaler, at I vælger nogle sange før, at I ankommer til destinationen. Det sparer nemlig lidt tid. Det er ikke alle sange, som I kan få lov til at indspille. Nogle af stederne vil have en liste med sange, som I kan vælge imellem.

Når I ankommer, vil I starte med at indspille sangen. Mange vælger, at det skal være bruden eller brudgommen, som skal synge det meste alene. Så synger resten af gruppen ofte med på omkvædet.

Når først sangen er blevet indspillet, er det tid til at lave selve musik videoen. Det er her, at I kan have det rigtig sjovt. I kan nærmest gøre lige hvad I vil. Har I for eksempel nogle dansetrin, som skal testes af? Eller nogle fede kostumer, som bare skal vises frem? Så er det altså her.

Når musik videoen er helt færdig, vil I selvfølgelig modtage den digitalt. Så kan I let vise den frem til venner og familie.

Har I ikke lyst til at filme en video?

… Så kan I ofte vælge bare at indspille en sang. Der kan være mange grunde til, at I vælger kun at indspille en sang. Det kan for eksempel være, at bruden eller brudgommen har en utrolig flot stemme. Så kan I vælge en romantisk sang og få indspillet den. Det vil være den perfekte bryllupsgave, og personens fremtidige ægtefælle vil garanteret elske gaven.

Det kan også være, at I har en intern joke kørende eller bare gerne vil have et minde med hele vennegruppen. Mulighederne er mange, og vi er her for at gøre dem alle mulige.

Det behøver selvfølgelig ikke være en polterabend aktivitet. Det kan også bare være en fødselsdagsgave eller lignende. Langt de fleste af vores polterabend aktiviteter kan også bruges til andre events.

Muligt hvad enten I befinder jer på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Vi har et stort udbud af steder, som tilbyder indspilning af musik videoer og sange. De ligger rundt omkring i hele Danmark. Du kan sagtens opleve, at de er samlet omkring de større byer. Hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at I afslutter dagen på en god restaurant med nogle lækre drinks.

Hvis I gerne vil sortere aktiviteterne efter hvilke, der ligger tættest på jer, er det også muligt. I skal bare klikke på ”Vis kun aktiviteter i nærheden”. Når I har prøvet en af vores mange mulige polterabend aktiviteter, har I mulighed for at bedømme aktiviteten og stedet. Det anbefaler vi, at I gør. Så kan fremtidige gæster nemlig let finde ud af, om aktiviteten og stedet er noget for dem. Det kan I selvfølgelig også selv tjekke. Under hver aktivitet kan I se bedømmelser og hvor mange stjerner, der er blevet givet. Vi tilføjer hele tiden nye steder og aktiviteter, og I kan derfor risikere, at nogle steder endnu ikke er blevet bedømt og derfor endnu ikke har nogle stjerner.