Polterabend Pakken (De 7 sjoveste events)

Tid
3 timer
Deltagere
4 - 30
Mindstepris (Inkl. moms)
3.995 kr.
Mårkærvej 13F (Indenfor)
Taastrup Se på kort
Kontakt Annoncøren

CD Indspilning, Musikvideo, Bungee fitness, Laser Escape Room, Quiz Show & Topmodel.

Få de 7 sjoveste events samlet i en pakke - med noget for enhver smag! Vi tilbyder top professionelt lydstudie, filmstudie, fotostudie & festlokale. Vi har kun 1 hold gæster ad gangen, så I får stedet for jer selv! Alle events er med instruktør!

1. CD Indspilning

I kommer alle ind i professionelt lydstudie, hvor I får hovedtelefoner på, så I kan høre jer selv og musikken, imens der indspilles. Kommende brud/gom indspiller solo, og I andre får muligheden for at lytte med på den anden side af glasset.

2. Musikvideo

Vores fotograf filmer jer først i vores festlokale med vindmaskine, røgmaskine, sæbebobler og seje lyseffekter. Dernæst filmes med primær fokus på kommende brud/gom. Vi filmer også inde i lydstudiet og til slut, filmer vi på green screen. Der redigeres, laves effekter og alle ”takes” klippes sammen af vores klipper.

3. Bungee fitness

Vi mener, kommende brud/gom har gjort sig fortjent til en helt speciel oplevelse! Kommende brud/gom iføres nu bungee seler og hænges op i loftet, altimens der poseres som supermand/superkvinde i ægte superheltestil. Udover den sjove oplevelse det er at føle”vægtløshed”, filmer vi også eventet til musikvideoen.

4. Laser Escape Room (Er I de fødte ninjaer?)

Er I de ”fødte ninjaer”, som kan undslippe og finde vej igennem laser labyrinten?
I deles op i 2 hold, som dyster imod hinanden. I skal være gode til samarbejde for at finde den rette vej igennem banen. Rammes laserne, lyder alarmen, blitzen går af, og I har brugt ”1 liv”. Klarer resten det mon?

5. Quiz Show (Er du hurtigst?)

Dysten imellem holdene fortsætter i et godt traditionelt Quiz Show med store klassiske buzzer knapper. Er I hurtige nok til at buzze jer ind? I den første runde gætter I titler på ”musik, der kører baglæns”. I den anden runde: ”gæt en lyd” gættes på hvem/hvad, der laver sjove lyde fundet på youtube, lidt som i Klipfiskerne.

6. Topmodel / coverbillede

Vi tager løbende billeder, som vil blive sendt til jer efterfølgende. Hvis I gerne vil gøre lidt mere ud af billederne, så sig det, når I booker. Så gør vi de andre events lidt kortere, og tager nogle billeder i vores fotostudie af kommende brud/gom.

7. Lounge & bar

Undervejs vil der være mulighed for at nyde medbragte drikkevarer i vores bar & lounge, hvor man også kan spille bordfodbold eller dart.

Vi glæder os til en hyggelig, uforglemmelig og fantastisk dag med jer. Skriv endelig, hvis der er nogle spørgsmål. :-)

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Sangstjerne.NU

Andre aktiviteter fra Sangstjerne.NU

Andre aktiviteter i samme kategorier