Indspil en sang

Indspil en sang til polterabend, herretur, firmaevent, fødselsdag osv. Find her vores liste over professionelle lydstudier i hele Danmark, som tilbyder CD indspilning som event.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Indspil en sang i Aalborg, Århus, Kolding, Odense og København og nu også i Præstø på Sjælland.

Indspil en sang er stadig et hit til polterabend osv, fordi vi jo alle kan synge - godt eller mindre godt. Det er derfor lækkert at  prøve at indspille en sang for de dygtige og der er alle muligheder for at klovne, lave sjov og spas for dem, der måske ikke har de store sangevner. De kan få noget mega sjovt ud af det på klovnemåden. Dette især hvis hovedpersonen ikke lige har den gode stemme, men måske i stedet evnen til at være "på" med det gakkede og gruppen som kor.

Det er stadig top populært at lave CD indspilning til polterabend, fordi det er mega sjovt og man får et produkt med hjem. Nogen vælger CD indspilning fordi bruden eller gommen virkelig synger godt og så er der som regel flere musikalske venner, som også kan bidrage med anden stemme eller et rigtig godt baggrundskor. Andre vælger "indspil en sang", fordi der også laves en video og gruppen har mange dansepiger i selskabet, så de kan lave flotte moves til sangen. Fodbold fans elsker at indspille en "skråle sang", hvor det er legalt at give stemmen max gas, mere end det er skønsang! CD indspilning kan også bruges til firmaarrangementer, fødselsdage, tøsetur osv.

Nogen vil også gerne bare høre deres stemme, når de har indspillet deres yndlings sang. Måske én, der tænker på at stille op til X Faktor, kan jo for små penge få en oplevelse af deres stemme, når de har indspillet en sang. Den måde kan man også bruge aktørerne på denne side.

Professionelle lydstudier tilbyder "indspil en sang" som CD indspilning

Vi har her på siden rigtig mange aktører med mange års erfaring i "indspil en sang" arrangementer med alle former for grupper. Mange af dem er professionelle lydstudier, hvor ejeren selv er musiker og indspiller egen musik, men også indspiller andre gruppers musik. Som spas og for de sjove oplevelser med polterabendgrupper og firmafolk kører så også event konceptet med indspil en CD eller musikvideo. Det kræver en del menneskekundskab at styre de forskellige grupper, fordi det kræver en del disciplin at få en opgejlet gruppe til sjov de rigtige steder, men også stille på de rigtige tidspunkter, så slut produktet: Indspil en sang, bliver godt.

Indspil en sang i Jylland. Nogle studier har rigtig god plads og mulighed for at at folk også kan spise der. Dette gælder f.eks. Kling Klang i Aalborg. Andre steder er det CD indspilning og kun det - ikke plads til så mange udenoms dikkedarer. Men oplevelsen kan være lige så god og sjov der på selve aktivitets området CD indspilning, fordi stedet virkelig har styr på det med at skabe den fede stemning og oplevelse.

Ekstra feature til CD indspilning nu også med musikvideo

Kling Klang i Aalborg tilbyder også musikvideo og har et videoproduktionsfirma tilknyttet deres studie, så de kan lave fede kvalitets videoer samtidig, hvis folk også er til at se sig selv når de indspiller et par sange.

Indspil en sang på Fyn i Odense og også i Odense tilbyder  en af aktørerne nu, nemlig Odenselydstudie, at lave musikvideo ved samme lejlighed og i København er det Eventfactory ved Rådhuspladsen. Se alle der laver musikvideo HER