Skydning i København

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 25 personer
Selinevej 5
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Skydning i København

Giv brud eller gom en helt speciel og uforglemmelig oplevelse!

Vi tilbyder et skræddersyet polterabend eller firmaarrangement på skydebanen, hvor varighed og indhold aftales på forhånd.

Vi er specialister i store events via vores alsidige og veluddannede instruktørstab. Under tryg ledelse af vores specialuddannede instruktører prøver I at skyde med pistol/revolver og/eller riffel. Der kræves ingen erfaring i skydning.

NB: Da vi råder over flere skydebaner, kan vi ofte træde til med særdeles kort varsel, såvel hverdage som weekend. Få et uforbindende tilbud på et festligt og unikt arrangement, som vil blive husket.

Pistol og revolver

Der kan skydes med kaliber .22 pistol samt 9mm / 38 pistol og revolver. Der skydes 9mm/38 med Smith & Wesson eller Ruger revolvere samt Colt, Glock eller Heckler & Kock pistoler. Vi kan også tilbyde skydning med 357Magnum, Desert Eagle samt kal.  45 pistol.

Tidsramme

Arrangementet kan afholdes for 5 deltagere og derover. Det skræddersys i hvert enkelt tilfælde efter antal, tidsramme og ønsker. Tidsramme er normalt mellem 1 og 2 timer. Arrangementet kan evt. afsluttes med en lille konkurrence med præmier til de 3 bedste skytter.

Tillige kan der aftales arrangementer med riffelskydning, Langdistanceriffel på 200 meter med Sauer 200 i kaliber 6,5 x 55. Pistol skydes på 15 meter indendørs og 25 meter udendørs baner. Riffel skydes på elektronisk markering på 200 m.

Praktisk

Der vil være briller samt høreværn til rådighed for alle deltagere.Vi kan tilbyde afholdelse i København og andre steder efter behov. Hverdage og søn-og helligdage.

I forbindelse med arrangementet kan vi tilbyde alt fra kaffe og småkager over øl og en snitte til champagne og kaviar, de sidstnævnte selvfølgelig efter skydningens afholdelse.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier