Visesanger & Frække viser

Find her visesanger og musiker med speciale i frække viser, som kommer over hele Danmark. Han kan sætte gang i festen med visesang, syng med sange. Han kan også instruere i en omgang folkedans. Altid godt at få folk op af stolene og prøve lidt smil og latterfremkaldende folkedans. Visesanger med totalt godt greb om publikum til syng med sange m.m.

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Visesanger med speciale i frække viser.

Visesanger optræder i København, Sjælland, Odense på Fyn.

Frække viser Kolding, Vejle og Fredericia

Hyr vores konservatorieuddannede visesanger og musiker, som har en forkærlighed for frække viser og frække sange, som han har specialiseret sig i. Han kommer også i trekants området. Han er ikke bare fagligt dygtig. Han har et super tag i publikum og er en ægte entertainer. Han kan få et publikum ud af genertheds zonen og få stemningen i vejret, så folk giver slip på de vante pæne folder og giver grinet en chance.

Han spiller til og kan efter aftale også få folk ud på gulvet til lidt folkedans, hvis festen også skal have dans senere på aftenen. Her kan han få folk ud og svinge træbenet, så dansen er i gang. Nogen tror, folkedans er kedeligt, men det behøver det slet ikke at være. Det handler mest om instruktørens evne til at fortælle og sætte i gang og det fede ved nogle folkedanse er jo, at de er så lette, at alle kan være med og ingen får nederlag på det:-)

Efter en gang frække viser og nogle vits og historier omkring det, er folk også varmet op til mere. Hyr Frederik en af Danmarks eneste professionelle musikere med kæmpe indsigt i den del af vores sangskat som hedder "Frække viser". Tag ham med til jeres familiefest, håndværkerfest eller firma arrangement, hvor der lige mangler den der icebreaker, som får snakken i gang.

Hyr en utraditionel visesanger. Frederik kan andet end de frække sange, så få en snak med ham og find ud af lige præcis, hvad der passer til jeres selskab.

Visesanger lyder lidt gammeldags, men nogle sange kender vi og de går lige i hjertet på os, fordi vi har kendt dem siden vi var børn. Visesang bringer mange minder frem og binder familierne sammen i fælles oplevelser fra skoler, efterskoler, højskoler osv. Vi har mange kære minder hængt op her og de kommer igen frem, når man hører eller endda selv synger med. Så hyr en visesanger og få jeres gæster til huske en masse minder, de ikke lige taler om hver dag, men som er hjertevarmere. Vi elsker ofte vores barndom, skoletider og studietider endnu mere, når de er kommet lidt på afstand og mange af livets krav og forpligtelser har indhentet os. For mænd er minder fra soldatertiden i en klasse for sig selv af udsøgt kammeratskab og fælles overvindelse af strabadser. Visesag og frække viser kan åbne op for dette skatkammer af minder. Du drømmer ikke om, hvad det kan gøre af godt for stemningen til din fest:-)

Andre visesangere

Kan vores visesanger Frederik Pustelnik ikke hjælpe dig, kan du kigge her hos visesanger.dk. - et af de større booking bureauer. Så book en visesaner hos dem, for de har styr på det og har nogle af de kendte visesangere og folkekære kunstnere. Men de er selvfølgelig også meget dyrere at hyre til dit selskab. De booker bl.a. Erik Grib, Kurt Ravn, Anne Marie Michelsen, Poul Dissing m.fl.

På Wikipedia under visesanger har de en lang liste med rigtig mange af de kendte gamle visesangere men også de nulevende med link til dem, så du kan læse om deres sangbedrifter. Kan i flæng nævne nogle af de største: Lulu Ziegler, Liva Weel, Carl Alstrup, Cæsar, Fritz Helmuth, Hohn Mogensen. Men der er mange flere.