Stomp

Stomp Musik er et meget dansevenligt rytmisk orgie, hvor der spilles på alt, der giver lyd: bilers hjulkapsler, kæmpe skraldespande, stilladser rundt om bygninger osv.

Stomp er en slags musik, der kan opstå hvor som helst med hvad som helst som instrument. Totalt egnet til alle former for events, icebreakers og f.eks. en lydspektakulær flashmob. Endnu bedre hvis der danses samtidig.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Stomp til polterabend er kanon.

Stomp undervisning til events. Spil energien helt til tops med vennerne eller kollegaerne.

Hovsa – ikke alle ved jo, hvad stomp er, men stomp er musik og rytmer spillet på alle mulige ting, der ikke normalt regnes for et instrument.

De proffe stompfolk spiller i deres shows på skraldespande, bygningsstilladser, parkbænke osv. Næsten kun en flødebolle giver ikke lyd, hvis man slår på den med en pind. Så princippet i stomp er, at alt hvad der giver lyd, når man slår på det eller gnider på det, er et instrument og kan skabe musik, så mulighederne for spændende lyde er virkelig mange.

I musik er det ofte trommerne, der kan få energien op at køre. Så stomp er noget, der kan få selv det sløveste menneske, der lige er hevet ud af sengen op i gear. Vennerne henter jo ofte brud eller gom ret tidligt, for at hovedpersonen ikke smutter og går glip af sin uforglemmelige polterabend dag. Gommen/bruden kan risikere at komme af sted med morgenhår og tandbørsten i hånden og i den situation kan stomp ryste selskabet sammen i en fart og få energien op på rekord tid. Til polterabend er det jo ofte sådan, at ikke alle kender hinanden i forvejen, så stomp kan være en fantastisk icebreaker. Næsten alle er modtagelige for rytmer og musik og den glæde det umiddelbart skaber i krop og sjæl.

Stomp kan laves relativt simpelt med folk uden musiskalske forudsætninger, men det er utroligt, hvor fedt simple rytmer kan lyde, når der er 8 -16 eller flere der spiller forskellige rytmer, der kører ind over hinanden. For nogen er det jo også en super oplevelse at få lov at hamre løs på sin tromme, uanset om det så er en gulvspand med bunden i vejret, når man opdager, at det faktisk svinger.

Mange firmaer har brugt stomp som optakt til en temadag, hvor medarbejderne skal finde nye, kreative løsninger eller overgang fra arbejdsdag til den årlige firmafest. Stomp kan også bruges som en af teambuilding legene i en større omgang med mange aktiviteter. Det gode ved stompen er at musik og rytmer skaber glæde, ryster folk sammen og åbner for følelser på den postive måde, så det senere på dagen i teambuilding sammenhænge er lettere at tænke ud af boksen.

Har netop været til en 60 års fødselsdag, hvor alle var med til en omgang stomp efter maden. De store fødselsdage har det med at dykke i energien, når der er kørt 3 retter lækker mad ned og der har været taler etc. Pludselig er gæsterne næsten klistret fast på stolene. Der er kan stomp være det, der virkelig sætter gang i festen, hvis der skal danses.

Lidt om Stomp Musik´s historie

Stomp blev opfundet i 90´erne i England af to gutter, der startede en gruppe af samme navn og stilen stomp er gennem årene blevet mere og mere populær. Gruppen selv beskriver stomp som en unik kombination af percussion, bevægelse og visuel komedie. Gruppen er blevet mega kendt og verdensturnerer med deres rytmiske musikteater og er begge blændende dygtige musikere.

Stomp Musik som musical 2016

STOMP I LONDON på The Ambassadors Theatre hele 2016. Bøb billetter på nettet.

STOMP er den event, som forbinder dans komik og music go skaber et teaterstykke, der vil veje benene væk under dig. En hæsblæsende forestalling, hvor set er svært at side stille. Rytmerne vil snurre i dine fødder. Totalt rytmesk og visuelt forførende. Dans og musikudøvelse på samme tid. Et sansebombardement.

Luke Cresswell og Steve McNicholas har skabt en unik teateroplevelse. Det kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er en legende forestilling med spændingselementer, men mest af alt eksplotioner af energi.

STOMPtager udgangspunkt i set kendte. Det der er omkring os. Aviser, skraldespande - alt der giver lyd bruges til at skabe rytmiske universer, der eksploderer i energy. Super spændende forestilling.

EN GLOBAL SENSATION

Stomp instruktører i København

Vi har en super stom instruktør i København, om også dækker en del af Sjælland. Har han ikke selv lige tid til dit arrangement, kan han henvise til gode kollegaer, så der skal ikke mangle Stomp nogen steder på Sjælland. Der er mange dygtige instruktører.

Stomp i Midtjylland ved Århus og omegen og flere andre store byer, Holstebro, Herning, Vejle osv.

Vi har netop fået to populære stomp musikere og instruktører på siden i Jylland. De kan begge få ethvert selskab op at køre og har mange års erfaring med alle mulige situationer og typer selskaber. De laver virksomheds arrangementer, julefrokoster og spas med lærere og elever på alle typer skoler og institutioner. Oplev effekten på nogle hypede, skoletrætte drenge eller på en efterskolefest.

Direktøren kan også stompe, selv om han måske ikke er særlig musikalsk. Et energiløft der SKAL opleves eller tag til London se musicalen STOMP. Totalt mindfucking.