Whiskysmagning

Whiskysmagning og whiskyforedrag på kendt Cafe eller book en whiskysmagning til jeres firmafest.

Andre kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Whiskysmagning København og Sjælland

Besøg den populære Cafe Kruts Karport og bestil en whiskysmagning fra deres overdådige samling af spændende whisky mærker. I får samtidig et underholdene og spændende whiskyforedrag om den ædle kunst at lave whisky. Hvorfor smager de så forskelligt og hvor i verden produceres den bedste whisky? De kører også et sjovt koncept til polterabends og andre selskaber, hvor hovedpersonen skal holde foredraget ud fra et manuskript, som udleveres. Kruts personale bidrager under vejs med ekstra muntre historier.

Du kan også booke en whiskysmagning til din private fest eller til et firma arrangement, hvor foredragsholderen kommer med de forskellige whisky, der er valgt.

Hvor dyr en whiskysmagning er, afhænger selvfølgelig af, hvor fine whisky mærker, der skal smages på og hvor gamle de er. Jo længere lagring jo dyrere er de naturligvis.

Whisky i Verdensklasse Produceres i Danmark

Ingen så det lige komme, men Stauning Whisky A/S er nu blevet anerkendt i den store verden som en ny producent af "top klasse whisky".

Totalt godt gået af et lille pioner whisky destilleri i Jylland - når alle i verden nærmest gik og troede, det kun er i Skotland, de kan finde ud af at brygge whisky!!!

Anerkendelsen kan læses i Distill Ventures og Diageos investering af et trecifret millionbeløb i virksomheden. Vi taler om investeringer fra verdens største producent af spiritus. Projektet er at gøre Stauning Whisky til et nyt, internationalt superbrand indenfor whisky. 

”Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse”. for ejerne af Stauning Whisky, som startedes i 2005 af ni venner. Stedet er nu så kendt, at de har daglige rundvisninger og de afholder mange whiskysmagninger både i eget destilleri og rundt omkring i landet. De laver ca. 15.000 liter whisky om året og de brygger 3 typer af maltet rug whisky eller hvede whisky. 

Et jysk whiskyeventyr er begyndt.