Flødebollekursus

Her finder du en liste over sjove og kreative flødebollekursus aktiviteter til en polterabend.

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Oversigt over vores udbydere af flødebollekursus

Flødebollekursus til polterabend er en af de nye hippe ideer til polterabend og det er da også virkelig forståeligt. Tænk at vandre af med en hel bakke super lækre håndlavede flødeboller af fineste kvalitet. Wow!!! - så er smagsløgene da glade i mange timer. Så det er en super start på en god god dag selv at producere overdådig lækker slik til hele dagen.

Virkelig hyggelig oplevelse med flødebollekursus både til mindre firma arrangementer, polterabend og familie arrangementer og det man lærer kan man gå hjem og bruge der hjemme bag efter.

Lær at arbejde med den flydende chokolade på et kort lille flødebollekursus og overrask dine venner på din næste fødselsdag med hjemmelavede flødeboller. Det er  bare rigtig sjovt at kunne finde ud af at lave flødeboller selv, du skal se folks ansigter når de bliver budt på hjemmelavede flødeboller til en fødselsdag.

På kurset får I vist hvordan I laver skummet til flødeboller. Derefter sprøjter man selv skummet op på traditionelle flødebollebunde dypper dem i chokolade. Det er faktisk rimelig svært at få flødebollerne i den helt rigtig form og være sikre på at de ikke falde sammen. Men som alting gør øvelse mester og man kan jo også lave lidt konkurrence i hvem der kan lave de flotteste flødeboller. Til aller sidst pyntes flødebollerne, og den der har lavet de flotteste flødeboller vinder en præmie. Når man køber flødeboller kan man altid på pynten se hvad der er indeni. Der vil f.eks. være tørrede jordbær ovenpå den med jordbær, lakrids på lakridsen osv.

Nogle steder kan man simpelthen få flødeboller med alle slags smage, jeg har selv smagt f.eks. med havtorn, granatæble, lakrids, passionsfrugt, mint, orange, krokant, hindbær, jordbær, pistacie mm.

Jeg kan varmt anbefale vores flødebollekurser, i skulle tage at prøve det :)