Julefrokost

Find herunder spændende julefrokost ideer til en anderledes julefrokost 2017 eller måske en billig julefrokost. Lav en alternativ julefrokost i København eller egen by. Lav den frokost, der HUSKES af alle - ansatte, familien eller vennerne. Der spises så meget i julen at den alternative, lidt aktive firmajulefrokost nok er den, der bedst vil blive husket. Se først de få udvalgte muligheder herunder - bl.a. aften med sushikok, Foodtours of Copenhagen, cocktailkursus osv. Gå derefter straks til forsiden og check de andre relevante kategorier: Smag & Drinks, Specialiteter, Det Sjove, Dans m.m.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Julefrokost København, Århus, Aalborg, Odense m.fl.

Find underholdning og aktiviteter til både traditionel julefrokost og alternativ julefrokost. Portalen her er en eventportal, men den har også spændende spise og drikke steder eller tilbud på folk, der kommer til jer med whiskysmagning, sushi kursus og andet godt til ganen. Selvfølgelig er vores speciale events. Altså alt det sjove indhold man kan krydre sin julefrokost med ud over det der skal puttes i munden. Find derfor her det ekstra indslag, som gør dette års firmajulefrokost til noget helt særligt.

Julefrokost København

Til julefrokost i København laver f.eks. Copenhagen Food Tours en guided tour til meget specielle spisesteder, hvor I foruden smagsprøver ved alle stop på turen, også får lidt viden om stedernes historie. Rigtig fint koncept og julefrokostgæsterne ikke bliver ikke fanget på fast plads hele aftenen, fordi selskabet bevæger sig fra restaurant til restaurant. Nogen gange er noget af transporten mellem restauranterne endda på de sjove Octopus partybikes. Partycyklerne er en slags cykeltaxa, hvor flere sidder i rundkreds på én cykel og tramper med i pedalerne. Tror du den julefrokost bliver husket? Det gør den med garanti!

Holdes julefrokosten hjemme i firmaet kunne den starte med et cocktail kursus, en whiskysmagning eller vinsmagning med tilhørende lille morsomt og underholdende foredrag. Dertil hyres en sushikok, som laver maden i jeres egen kantine. Aften med sushikok kan også bestå i at de ansatte selv skal lære at lave sushi til festen under den kyndige vejledning. Det er jo sjovt at være en en hel flok, som sammen skaber et overdådigt måltid. Altså julefrokost lavet som et lille sushikursus. Det kunne krydres med en Sakesmagning og foredrag om, hvordan vinen fremstilles og de forskellige smage opstår.

Hvad med at starte julefrokost 2016 med en Gangstertour Byvandring, så medarbejderne lige får lidt frisk luft og motion til at skærpe appetitten. For et håndværkerfirma uden de finere fornemmelser og hang til skurvognstonen er der byvandringen: "Københavns sex historie", som fører jer gennem frontlinierne i den sexuelle frigørelse i Danmark. Det er sikkert kun få unge i dag, der ved at Danmark var det første land i verden, der frigav pornoen.

Anderledes / alternativ sjov julefrokost.

Til aktiv firmajulefrokost hvor stedet har en kantine med god plads eller et større frit lokale, kan man leje et par segways og starte frosten med en segwaykørsleskonkurrence. Troede selv den fantastiske oplevelse ved de segways var lidt opreklameret, men det er virkelig en overraskende fed oplevelse at køre en tur på de mærkelige køretøjer. Følelsen af at "svæve over vandene" er så rigtigt beskrevet og den smule man bliver hævet over gulvet er nok til at give en fin oplevelse af at se det hele lidt fra oven.  Det tør jeg godt anbefale.

Til firmajulefrokost i firmaer med en bramfritone og hvor skurvognstale hører til dagens orden, er en omgang lokumsræs ikke at foragte. Bare ordet får jo smilet frem og det bliver en griner, når de ansatte kører om kap med lagerforvalteren på motoriserede toiletter og ræser ned af gangene. Søg efter lokumsræs i søgefeltet. Et par steder lejer dem ud eller der er måske et eventcenter i jeres nærhed, hvor I kunne starte julefrokosten med noget fysisk aktivitet, før det handler om smagsløg og madglæde. Nogle eventcentre har også spisemuligheder og kan afvikle hele julefrokosten på deres område. Skønt - ingen oprydning alt foregår ude i byen.