Vinsmagning

Klassisk vinsmagning, Japansk vinsmagning eller sakesmagning, whiskysmagning og ølsmagning flere steder i Danmark

Andre kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Oversigt over vores events med Vinsmagning, Whiskysmagning og Sakesmagning.

Vinsmagning København og vinsmagning Sjælland

Vi har en tidligere Danmarksmester i vinsmagning, som fortæller og præsenterer vine i forskellige prisklasser efter aftale i de enkelte arrangementer. Vinsmagning er jo ikke bare en smagsoplevelse, men en kulturvandring gennem historie, landskaber med vinmarker og forskellige traditioner. Smagsoplevelsen er måske lidt afhængig af de historier, der knytter sig til de enkelte vine - ville en ikke kender sige, men en dygtig vinsmager kan godt holde den gode historie adskilt fra selve smagsoplelsen.  Det ændrer dog ikke ved, at en rigtig god vinsmagning absolut også skal indeholde den gode historiefortælling. Arrangement er ikke kun smag og indsigten i forskellige vine, deres oprindelse og produktion. Vores tidligere Danmarksmester i vinsmagning tager til Roskilde, Slagelse, Hillerød, Køge, Næstved, Kalundborg, Helsingør. Ja, han dækker hele Sjælland og kan sikkert for ekstra betaling også lokkes til Odense og Nyborg m.m. Ikke alle ved at der hvert år kåres en Danmarksmester i vinsmagning, men det gør der og der er stor prestige knyttet til titlen.

Vinsmagning Nordjylland og ølsmagning Nordjylland

I Nordjylland har Koldkærgård Ranch tæt på Aalborg foruden sine aktion orienterede aktiviteter også kontakt til virkelig gode ølsmagnings eksperter og folk der laver vinsmagninger på højt plan. Så både ølsmagning og vinsmagning er en lækker mulighed tæt på Ålborg, samtidig med at man har en actionorienteret dag evt. m. golf, fiskesø. Koldkærgård har også paintball og lerdueskydning.

Så her kan vinsmagning og/eller ølsmagning blive til et heldags arrangement for en firmaudflugt, firmafest polterabend gruppe osv. Man aftaler selvfølgelig ved booking og pris, hvilke vine eller øltyper der skal indgå i jeres vinsmagning eller ølsmagning. Det gælder selvfølgelig også pakkeløsningerne med de fysiske aktiviteter.

Vi mangler absolut vinsmagningsforedrag i Midtjylland og Sønderjylland, men vi arbejder på at finde nogen som med indsigt og erfaring kan forestå arrangementer i disse områder.

Japansk vinsmagning

Japan er kendt for sin specielle risvin Sake, som drikkes varm. Zöe, som er en super japansk kok er også begyndt at lave japansk vinsmagning med de mange Sake vine der findes. Hun fortæller om den japanske saketradition og hvordan sake fremstilles og de forskellige områder, det kommer fra og de forskellige produktionsmetoder og opbevaring, som skaber de forskellige smagsoplevelser med de færdige vine. Det er helt unikt, at vi kan tilbyde japansk vinsmagning. Zöe er den første i Danmark som tilbyder dette. Har I et firma arrangement eller julefrokost er det jo oplagt at hyre Zöe til først at lave en vinsmagning og derefter lave maden til jeres fest i jeres kantine. Mens hun laver maden sendes kollegaer og ansatte ud i en sjov fysisk aktivitet et andet sted i firmaet eller ude i byen og så vender I tilbage til et super Japansk måltid. Hun laver også kurser i japansk mad, hvis I selv vil lære noget om det.

Whiskysmagning

Vi har også whiskysmagning Sjælland i forskellige byer f.eks whiskysmagning Roskilde, whiskysmagning Hillerød og whiskysmagning København m.fl. Man aftaler med vores whiskysmagningsaktør, hvor det skal afholdes. Til whiskysmagning er der selvfølgelig tilhørende spændende foredrag om specialiteter, opbevaring og hvordan af de helt fantastiske forskellige smage, der findes på whiskymarkedet femkommer. Det er jo stor kunst at lave whisky lige som det er med vin. Nogle år er virkelig gode og andre gange spiller naturen med musklerne og gør det virkelig svært at fremstille super smag.

Det er af nyere dato at whiskysmagning er noget alle kunne finde på at prøve. Til whiskysmagning præsenteres der selvfølgelig noget helt andet og spændende end de kendte Black and Red Labels. Man aftaler individuelt sit arrangement og prisen er selvfølgelig afhængig af hvor sjælden og dyr whisky, der skal indgå i arrangementet. Selv i Danmark findes der nu whiskybryggere. Så det er ikke kun skotterne, der interesserer sig for produktion af de dyre dråber. Til større selskaber kan man måske godt lokke whiskysmagnings udbyderen til Odense eller Jylland.

Der kan dog endnu ikke arrangeres whiskysmagning udelukkende med dansk whisky. Der er kun et par få pionerer, som har kastet sig ud whiskybrygning, men de har været dygtige og har fået fine anmeldelser af deres whisky. Så følge med på whiskyområdet og få en usædvanlig smagsoplevelse.

Cocktail kursus København, Århus & Aalborg

Cocktail Kursus er ikke vinsmagning men jo tæt på

Cocktailkursus er jo et værdigt alternativ til en vinsmagning, som ellers er temaet her. Derfor får cocktail kursus lov til at optræde i denne oversigt. Det er måske en super ide, hvis du allerede har været på adskillige vinsmagninger, selv om ingen af dem jo er ens. Vinsmagning er jo en ny oplevelse hver gang med nye vine og nye historier fra forskellige dele af verden, alt efter hvilken vinsmagning man aftaler med aktøren. Men cocktails er blevet meget moderne og populære, så den mulighed skal du da ikke snydes for at blive præsenteret for her. Det er jo også godt, når vi kan tilbyde det i vores 3 største byer, København, Århus og Aalborg.