Croquis – En anderledes oplevelse - og et sjovt minde med hjem

Tid
1-2 timer
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Indenfor)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Croquis tegning er en meningsfuld og kreativ aktivitet

En polterabend er en særlig begivenhed, som både skal være sjov, overraskende og mindeværdig. Med croquis får I alle dimensioner opfyldt. Croquis er en meningsfuld og kreativ aktivitet, hvor I på én og samme tid bliver underholdt, lærer noget og hver især producerer et stykke "unik kunst". I vil opleve, at selvom I sidder en gruppe og tegner efter præcis den samme model, så vil hver eneste tegning være helt unik. I vil have hver jeres personlige streg og fremhæve forskellige elementer. Der vil helt sikkert være nogle af jer, som tænker, at det kan I slet ikke finde ud af, men som så ender med at blive overraskede over de fine resultater, I har skabt. I løbet af kurset vil der med garanti blive afsløret flere skjulte talenter.

Sådan forløber et croquis-kursus

Et kursus i croquis vil typisk vare ca 90 - 100 minuter. Kurset indledes med en kort introduktion til begrebet croquis og historien bag denne tegnestil. Efter introduktionen bliver der uddelt tegneredskaber, og modellen gør sig klar til at indtage den første position. I løbet af kurset vil modellen skifte mellem forskellige positioner, hvor nogle vil være nemme at tegne, og andre vil være sværere. I vil skulle tegne med forskellige typer af materialer, som f.eks. blyant, kul og kridt. Vi sørger naturligvis for alle materialer.

Modellerne

Vi har både mandlige og kvindelige croquis-modeller, som alle er erfarne og professionelle.

Vi stræber efter naturlige og tidsløse kropsudtryk.

Lokaler

Vi kommer gerne til jer, hvis I har et velegnet lokale til croquis, men I kan også leje vores lokale på Østerbro i København. Det vigtigste er, at lokalet er indrettet, så I kan sidde godt med tegneredskaberne, og at der er en god belysning i lokalet.

PRISER:

8-10 personer: DKK 1.500,-

11-15 personer: DKK 1.700,-

16-20 personer: DKK 2.000,-

21-25 personer: DKK 2.500,-

Leje af lokale: DKK 450,-

Priserne er angivet med alt inkluderet

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Crouquis-kunst

Crouquis-kunst:
Crouquis-kunst Tlf nr.
24 48 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier