Lunas Køkkens Kokkeskoler

Tid
3-6 timer
Deltagere
8 - 60
Pris p.p. (Inkl. moms)
599-999 kr.
Åboulevard 12 (Indenfor)
København N Se på kort
Kontakt Annoncøren

Lunas Køkken kokkeskoler

I vores fine lokaler som ligger centralt på Åboulevarden 12 byder vi velkommen med en lækker velkomstdrink.

Det er et 3-4 timers arrangement hvor I først bliver introduceret til traditionerne inden for den valgte kokkeskole og derefter præsenteres I for de lækre retter, der skal laves. I deles derefter op i 2 hold, der skal arbejde sammen om at få jeres del af menuen klar. Maden laves i et professionelt fuldt udstyret køkken med industri ovn og komfur mv.

Vi har plads til maks 50 kokkeskole deltagere og priser fra 549 kr. per person – hvilket skræddersyes alt efter ønsker om timeantal, antal retter, tilkøb af drikkevarer og kaffe med avec etc. Derudover har man mulighed for at sætte et mere konkurrencepræget tema på kokkeskolerne med blindtasting, masterchef udfordringer og quiz.

Det er også muligt at vi kommer til jer og laver kokkeskolen hjemme hos jer eller i et lokale tæt på hvor I bor. Vi medbringer lækre råvarer, køkkenudstyr, maskiner af alle slags og evt. drikkevarer.

Hermed vores mundmandsdryppende udvalg af kokkeskoler:

Streetfood

Streetfood har mange forskellige smagsnuancer og traditionelle retter udfordret som Street Food. Et sanselig mad mekka med autentisk mad lavet med kærlighed fra det Vietnamesiske, Mexicanske, Italienske inspirationskilder, som kan spises i hånden ”to go”.

Tapas

Der venter dig en lækker smagseksplosion af små herligheder. Få inspiration til middagsbordet derhjemme og en forståelse for Tapas historie og brug. Vi har udvalgt nogle let tilgængelige Tapas retter, og vi indleder med at fortælle om råvarerne samt et lyn kursus i surt, sødt, salt og umami.

Ny Nordisk

Vi går på opdagelse i en kombination af det gamle nordiske køkken og det nye. Vi genfortolker og tvister de gode gamle retter og gør sexet brug af de gamle kendinge rødbeder, løg og vores mange variationer af kål. Det ny nordiske køkken er kendt for sin eksperimenterende tilgang til mad, lavet af årstidens bedste ingredienser.

Italiensk Cucina

Min italienske del af familien er min store inspiration og vi diskuterer mad og opskrifter i timevis for derefter at gå i køkkenet og eksperimentere. Hjertet i den gode italienske madlavning er råvarerne og fremgangsmåden er næsten et personligt anliggende. Hele støvlelandet emmer af kulinariske traditioner og denne kokkeskole vil være et udpluk af klassiske anti-pasti, primi, secondi og i dolci.

Se også alle vores glade kokkeskole elevers udtalelser på vores hjemmeside.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Lunas Køkken

Lunas Køkken:
Lunas Køkken Tlf nr.
40 28 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier