Byvandring

Tema byvandring Byvandring kan være for alle, når bare emnerne er interessante nok og morsomt fortalt! Menneskene interesserer sig mest for sex og crime. Det ved vi jo godt. Sex og krimistof sæler bedst - også som byvandring. Oplev derfor vores fantastiske fortællere indenfor tema byvandring i København: Gangstertour, Lucifer tour eller Københavns sexliv om porno, bøsser og lesbiske, liveshows m.m.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Byvandring København med temaer som Københavns sexhistorie, Crimetour m.m.

Her på siden har vi specialiseret os i de hotte temabyvandringer. Vi har to virkelig gode fortællere med kæmpe indsigt i Københavns historie, som kan tage en hvilken som helst slags gruppe mennesker med på en morsom, oplysende og spændende byvandring gennem København, hvor de mere slibrige og gyser agtige sider af Københavns historie bliver vist og fortalt, så du aldrig glemmer det. Der kan være fokus på den onde selv, Lucifer, eller det spøger måske stadig også i København! For andre emner for byvandringer i København - spørg vores aktører, om det er indenfor deres område og ellers kender de sikkert en specialist, som ved rigtig meget indenfor dit interessefelt.

Byvandring til polterabend?

Er den ikke lidt langt ude i hampen og uegnet til polterabend, som jo som regel gerne skal være sjovt, grænse overskridende osv. Nej, byvandring kan også være fedt til en polterabend, et firmaarrangement, en håndværkerforening osv. fordi vores fantastiske fortællere tager jer med på en helt anderledes byvandring, hvor historiske svindlere knyttes til de forskellige steder i byen, hvor de bedrev deres ugerninger. Eller oplev danskernes sex historiske udvikling knyttet op på forskellige historiske begivenheder og fortællinger knyttet til forskellige lokaliteter og bygninger i byen. Vores fortællere gør det super levende, morsomt og med mange overraskende fortællinger og anekdoter. Så jo - byvandringtil polterabend er absolut også interessant fog anderledes for mange og jo overkommeligt for gravide i en gruppe, som måske ikke er til de store fysiske udfoldelser osv. Jeg lover jer - det er ikke kedelige men spændende byvandringer i København:-)

Byvandring for pensionister

Disse crime og sextour byvandringer er også godt stof selv for pensionister og det ældre, pænere borgerskab, som måske er de første man tænker på som publikum, når man hører ordet Byvandringer i København. Min egen far som netop hører til i denne gruppe, var som 83 årig med på både en crimetour og det foredrag og rundvisning om Københavns Underliv som Nina kører og han var begejstret.