Drone Race og Battle

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 200
Mindstepris (Inkl. moms)
3.000 kr.
Sted (Indenfor)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Flyv Drone Race mod hinanden

Drone Racing er en fed og ny polterabend aktivitet, hvor I får lov at dyste mod hinanden i en sjov og udfordrende konkurrence, med små hurtige droner. Vi medbringer en sjov forhindringsbane, som byder på forskellige og underholdende opgaver. Alle hold dyster mod hinanden på samme tid, og konkurrencen er sat op som et stafetløb, så alle skal gennemføre opgaverne, før I kan få point til gruppen.

De forskellige konkurrencer

Efter en kort introduktion og velkomst, kaster vi jer ud i at skulle gennemføre nogle små udfordringer med dronerne. På den måde bliver I hurtigt ''dus'' med udstyret, før konkurrencen starter. Når I har styr Dronerne og hvordan man manøvrerer dem rundt i luften, så vil turneringen starte. Her skal I b.la. flyve om kap imod hinanden, have bind for øjnene, blæse forskellige små bolde rundt på en bane ved hjælp af luften fra propellerne, samarbejde om at lande på udvalgte punkter på tid, og selvfølgelig, afslutningsvis, igennem den store finale.

Alle kan være med til Droneflyvningen

Niveauet til vores Drone Race tilpasses så alle kan være med. Det er vigtigt, at man kan deltage uanset alder og teknisk erfaring, og jeres instruktør vil også hjælper jer med hvordan man nemmest flyver, lander og skifter batteri. Til konkurrencen medbringer vi alt det udstyr som skal bruges, og hvert hold bliver ligeledes udstyret med flere droner, så I lynhurtigt kan starte en ny drone op, når næste person i gruppen skal flyve. På den måde sikrer vi, at I får så meget flyvetid som overhovedet muligt.

Dette er en aktivitet med en masse fart og sjove udfordringer, perfekt og anderledes til jeres polterabend eller andre private events.

 

Det praktiske:

  • Tid: 1 til 2 timer

  • Hvor: Vi bor i Ballerup og i Grøndalscenteret ved København, men kan også komme til jeres lokation, I hele landet

  • Plads: Flyver vi hos jer, kræver det 2 meter i bredden og 10 meter i længden pr. hold. Dronerne indstilles så de ikke flyver mere end 2 meter op i luften

  • Pris: Prisen beregnes ud fra antal + en lille grundpris for evt. kørsel, leje af lokaler el.lign. Indhent tilbud via kontaktformularen i dag

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier