Drone Race og Battle

Tid
1-2 timer
Deltagere
10 - 200
Mindstepris (Inkl. moms)
2.500 kr.
Sted
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Drone Race - hvad er det?

Droneflyvning er en fed polterabend aktivitet hvor I får lov at dyste mod hinanden i en sjov og udfordrende konkurrence med små droner. I skal dyste på en udfordrende forhindringsbane, og den skal gennemføres af alle personer i gruppen, for at kunne kalde sig dagens bedste pilot. Efter en kort intro, vil I få nogle små udfordringer med dronen så I kan lære den at kende og opleve hvordan man manøvrerer den rundt. Når i har styr på det grundlæggende, går konkurrencen i gang. Under konkurrencen skal I både flyve om kap, flyve med bind for øjnene, blæse bolde med propellerne rundt på en bane, og Aflslutningsvis igennem alle de nu trænede øvelser. Massere af fart og anderledes udfordringer lige til jeres polterabend. 

Alle kan være med til droneflyvningen

Niveauet på droneflyvningen og konkurrencen er sat så alle kan være med. Instruktøren til jeres polterabend medbringer alle de nødvendige materialer, droner og rekvisitter, som skal bruges til drone-konkurrencen. Alle hold bliver udstyret med en drone, og alle på holdet skal deltage for at have en chance for at vinde konkurrencen. Dronerne der bruges under konkurrencen er ret hårdføre, så flyver man med nogenlunde fornuft, bør de ikke gå i stykker (vi dækker evt. skader). Dog må man ikke være påvirket af alkohol.

Hvor og hvordan foregår det?

Droneflyvning konkurrencen til jeres polterabend varer ca. 1½ time. Det inkluderer både velkomst og afrunding, og der er mulighed for en tissepause midt i. Hele polterabend-gruppen bliver inddelt i hold á 2-4 personer, og selve drone aktiviteten foregår indendørs, da dronerne ikke kan tåle vand.

Droneflyvning polterabend aktiviteten kan både laves hos jer eller hos os. Hvis det skal være hos os, så har vi et samarbejde med Grøndalscenteret ved Bellahøj, hvor vi flyver i deres sportshaller.

Ønsker I, at vi kommer til jer, kræver dette 2 meter i bredden, 10 meter i længnden og min. 3 meter i højden pr. hold.

Det praktiske og hvad i får med Droneflyvning:

  • 1½ times Drone race
  • Tilrettelæggelse og opsætning af bane
  • Koordinering og klargøring af droner og udstyr
  • Instruktør
  • Transport af instruktør og udstyr
  • Leje af lokale, hvis det skal holdes et andet sted end hos jer
  • Oprydning
  • Plads: Afvikles droneflyvningen hos jer, kræver det 2 meter i bredden, 10 meter i længden og minimum 3 meter i højden pr. hold. Dronerne indstilles til ikke at flyve højere end 2 til 3 meter op i luften.
  • Præmier (skal aftales inden)

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier