Lokumsræs i Rødovre

Længde
1-4 timer
Mindstepris (inkl. moms)
1.600,-
Tæbyvej 3
Rødovre Se på kort
Kontakt annoncøren

LokumsRæs hos SuperEvent

Lokumsræs hos SuperEvent i Rødovre er en af de absolut mest populære aktiviteter! Det er simpelthen bare hylende sjovt at se sine venner fræse rundt på et kørende lokum. Samtidig bliver man grebet af konkurrencestemningen, så man bare MÅ vinde det hæsblæsende lokumsræs på de kørende lokummer. Selve lokumsræset bliver kørt på en specialdesignet oppustelig stafetbane, som sætter en perfekt ramme om aktiviteten, og sammen med vores trænede og professionelle instruktører, er I garanteret en sjov dag, som I vil huske i fremtiden.

Hvis I har lyst til at prøve andre aktiviteter end lokumsræs, så har vi hos SuperEvent mere end 25 forskellige, supersjove FunEvents i vores 2000 m2 store eventcenter. I kan vælge mellem alle de velkendte aktiviteter og mange anderledes FunEvents, der er specielt udviklet og kun findes hos SuperEvent. Alle disse FunEvents er særdeles velegnet til jeres polterabend, og ved at booke hos SuperEvent, er I sikret en professionel og ambitiøs eventpartner, der har eksisteret i mange år, og har mange tusinde glade kunder bag sig.

Aktiviteter

Hos SuperEvent kan vi bl.a. tilbyde følgende hylende skægge events, som er meget populære til lige netop polterabends:

BreakoutRooms & Escape Rooms

LokumsRæs

SumoFodbold

Promille Hockey

Racerbane/SlotRace/miniracing

BungeeBasket

ToiletRæs

MEGA-bordfodbold

Skydesimulator

BumperFodbold

Mega bordfodbold

QuizShow

Segway

Priser

Hos SuperEvent betaler I for den tid I booker, hvis I f.eks. er 10 personer anbefaler vi, at I booker 50 minutter som koster 1600 kr. Derudover vil I opnå en rabat, hvis I booker flere events, rabatsystemet er opbygget således, at jo flere aktiviteter I booker, desto større rabat får I.

I kan læse mere om de enkelte FunEvents på vores hjemmeside og vi ser frem til at tage hånd om jeres dag, og sikre jer den bedste service!

Mange hilsner SuperEvent Aps

Indhent tilbud idag

Firma event?
SuperEvent hjemmeside
SuperEvent tlf nr.
38 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra SuperEvent

Andre aktiviteter i samme kategorier