Lokumsræs i Rødovre

Længde
1-3 timer
Deltagere
5 - 100 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.800,-
Tæbyvej 3
Rødovre Se på kort
Kontakt annoncøren

LokumsRæs i Rødovre EventCenter

Lokumsræs i Rødovre EventCenter er en af de absolut mest populære aktiviteter! Det er simpelthen bare hylende sjovt at se sine venner fræse rundt på et kørende lokum. Samtidig bliver man grebet af konkurrencestemningen, så man bare MÅ vinde det hæsblæsende lokumsræs på de kørende lokummer. Selve lokumsræset bliver kørt på en specialdesignet oppustelig stafetbane, som sætter en perfekt ramme om aktiviteten, og sammen med vores trænede og professionelle instruktører, er I garanteret en sjov dag, som I vil huske i fremtiden.

Hvis I har lyst til at prøve andre aktiviteter end lokumsræs, så har mange andre supersjove FunEvents i vores 2000 m2 store eventcenter. Alle disse FunEvents er særdeles velegnet til jeres polterabend, og ved at booke hos Rødovre EventCenter, er I sikret en professionel og ambitiøs eventpartner, der har eksisteret i mange år, og har mange tusinde glade kunder bag sig.

Aktiviteter:

Hos Rødovre EventCenter kan vi bl.a. tilbyde følgende hylende morsomme events, som er meget populære til lige netop polterabends:

BreakoutRooms & Escape Rooms

LokumsRæs

PromilleHockey

Racerbane/SlotRace/miniracing

BungeeBasket

ToiletRæs

MEGA-bordfodbold

Skydesimulator

BumperFodbold

QuizShow

Priser:

I kan læse mere om de enkelte FunEvents på vores hjemmeside og vi ser frem til at tage hånd om jeres dag, og sikre jer den bedste service!

Indhent tilbud idag

Rødovre EventCenter hjemmeside
Rødovre EventCenter tlf nr.
38 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Rødovre EventCenter

Andre aktiviteter i samme kategorier