ESCAPE ROOM BY MIDGAARD EVENT i København

Længde
1 time
Deltagere
3 - 90 personer
Pris pp. (inkl. moms)
150,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.345,-
Aldersrogade 6A
København Ø Se på kort
Kontakt annoncøren

Escape Room i København

I har 60 min til at løse mysteriet!

Rummet er sjovt og udfordrende og består af fysiske spor, låse og koder, der kan hjælpe jer videre i spillet og føre til en opklaring af mysteriet. For at komme ud skal I være kreative, og tænke både logisk og abstrakt. Løsningerne kræver teamwork, og at I tænker ud af boksen.
 Uanset om I er nybegyndere eller erfarne spillere, vil I få en sjov og udfordrende oplevelse, som kræver koncentration og kløgtighed. Vi har flere ens spillerum, hvilket giver muligheden for, at I kan konkurrere om at være det hurtigste hold til at komme ud.
Vi har plads til 36 personer i vores lokaler, hvoraf halvdelen kan spille Escape Room

 Da Vinci tema.

I er professorer der er rejst langt til et hastemøde med den gamle historieprofessor Johan Klosterberg. Eneste besked er, at han i al hast har brug for jeres hjælp, og at han har informationer, der vedrører en række hemmelige broderskaber, som I gennem årevis har forsket i. Ved ankomsten til hans adresse opdager I, at noget er helt galt. Døren til lejligheden er åben, men Professor Klosterberg er der ikke selv. På døren hænger en nøgle i snor, samt en seddel med skriften “Klædeskabet i soveværelset!”. I går til soveværelset, åbner det låste klædeskab, og træder ind i et rum, der ligner et skjult arbejdsværelse fra 1900-tallet med tunge loftsbjælker, parketgulv, og noget der ligner billeder af Einstein, Beethoven, Newton og Leonardo Da Vinci. Idet i træder ind i rummet, tænder et tv der hænger på væggen.
“Goddag, godt I kom frem, Jeg er Professor Klosterberg, lyt nu godt efter det, jeg har at fortælle…….”

Gruppe-events med midgaard event

I vores eventhus tilbyder vi flere aktiviteter, fx Casino Event, Pokerturnering, Cocktailskole og vinsmagning. Har I lyst til en eksklusiv oplevelse kan vi således hjælpe jer, og I kan samle flere fede aktiviteter på ét sted. Ved grupper op til 36 personer, kan vi således også kombinere flere events, så alle er enten I ESCAPE ROOM eller en af vores andre aktiviteter.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Midgaard Event hjemmeside
Midgaard Event tlf nr.
41 44 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier