ESCAPE ROOM BY MIDGAARD EVENT

Tid
1-3 timer
Deltagere
3 - 96
Pris p.p. (Inkl. moms)
150 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
995 kr.
Aldersrogade 6A (Indenfor)
København Ø Se på kort
Kontakt Annoncøren

Escape Room i København

Oplev Danmarks største og mest eksklusive udbyder af escape rooms. Kan I sammen løse mysteriet!

Vi tilbyder 3 temaer, og har ialt 15 rum, så escape room fungerer oplagt til polterabend for grupper fra 3-90 personer. I deles op i hold og får hvert jeres identiske rum, hvorfra I skal løse et af vores spændende mysterier på begrænset tid (60-75 minutter).Rummene er tematiserede og fyldt med gåder, fysiske spor, låse og koder, der kan hjælpe jer videre i spillet og føre til en opklaring af mysteriet. For at komme ud skal I være kreative, og tænke både logisk og abstrakt. Løsningerne kræver teamwork, og at I tænker ud af boksen.
 Uanset om I er nybegyndere eller erfarne spillere, vil I få en sjov og udfordrende oplevelse, som kræver koncentration og kløgtighed. Vi har flere ens spillerum, så det giver mulighed for, at I kan konkurrere om at være det hurtigste hold til at komme ud. I Da Vinci har vi 3 ens rum, og i Outbreak har vi 10. I kan også vælge at samarbejde på tværs af to rum i vores Sherlock Escape Room. Ialt har vi plads til at 90 personer  kan spille Escape Room

 

Da Vinci Escape Room:
I er professorer der er rejst langt til et hastemøde med den gamle historieprofessor Johan Klosterberg. Eneste besked er, at han i al hast har brug for jeres hjælp, og at han har informationer, der vedrører en række hemmelige broderskaber, som I gennem årevis har forsket i. Ved ankomsten til hans adresse opdager I, at noget er helt galt. Døren til lejligheden er åben, men Professor Klosterberg er der ikke selv. På døren hænger en nøgle i snor, samt en seddel med skriften “Klædeskabet i soveværelset!”. I går til soveværelset, åbner det låste klædeskab, og træder ind i et rum, der ligner et skjult arbejdsværelse fra 1900-tallet med tunge loftsbjælker, parketgulv, og noget der ligner billeder af Einstein, Beethoven, Newton og Leonardo Da Vinci. Idet i træder ind i rummet, tænder et tv der hænger på væggen.
“Goddag, godt I kom frem, Jeg er Professor Klosterberg, lyt nu godt efter det, jeg har at fortælle…….”

Sherlock Escape Room:
Her skal I samarbejde på tværs af 2 forskellige rum, som henholdsvis team Watson, og team Holmes. I finder hurtigt ud af at samarbejde er helt nødvendigt for at klare ærterne og hjælpe Prins Edward d. 7. med at finde billederne der bruges til at afpresse ham.

Outbreak Escape Room:
Outbreak er Danmarks største escape room installation med ialt 10 rum. Her skal I træde ind i det forladte laboratium og finde kuren der kan redde menneskeheden fra en verdensomspændende epidemi. Spillet integrerer teatereffekter og har stort fællesareal, hvor teams der har gennemført, kan sætte sig og følge de øvrige teams på storskærm.

Totaloplevelse

Vi lægger stor vægt på at tilbyde mysterie-oplevelser der er blandt de førende Danmark. Det gør vi gennem 
- Gennemtænkt gådedesign, hvor samarbejde er et nøgleord, 
- Medrivende scenografi
- Servicemindede udklædte gamemastere, som gerne vil gå ekstra for at skabe gode oplevelser.
- Spændende historiefortælling sat i live.
- Pæne ordentlige faciliteter, og mulighed for at hygge sig før og efter med en øl/sodavand eller flaske bobler.

Gruppe-events med midgaard event

I vores eventhus tilbyder vi flere aktiviteter, fx Casino Event, Catering, Cocktailskole og vinsmagning. Har I lyst til en eksklusiv oplevelse kan vi således hjælpe jer, og I kan samle flere fede aktiviteter på ét sted.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Midgaard Event

Midgaard Event:
Midgaard Event Tlf nr.
41 44 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier