Fægtning

Tid
1-3 timer
Deltagere
2 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
250 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Fægtning hos Duellen

Duellen har gennem 15 år haft stor succes med at arrangere spændende, sjove, intense og lærerige fægtekonkurrencer for tusindvis af tilfredse kunder.

Deltagerne fortæller, at de har haft nogle meget underholdende timer hos duellen.dk. De synes, at en fægtekonkurrence hos duellen.dk er intens, spændende - og de overraskes ofte af, at fægtning kan være fysisk krævende. En fægtekonkurrence kalder på de inderste instinkter. Derfor er de intense dueller ofte ledsaget af deltagernes råb, brøl og voldsomme udbrud i jubel eller ærgrelse og store grin hos både deltagere og tilskuere. Vi får ros for, at vi har en perfekt balance mellem det seriøse og det sjove, læring og action, der altid rammer plet.

Hvordan foregår en fægtekonkurrence hos Duellen

Vi har et højt fagligt niveau. Alle Duellen’s instruktører er landsholdsfægtere - eller har været det. Vi har også lang undervisningserfaring med fægtere på alle niveauer – og vi sørger altid for, at I får en lærerig oplevelse med fokus på det væsentlige, spændende og sjove, hvor I kan anvende jeres fægteevner med det samme - og når I er kommet hjem igen. Programmet kan altid tilrettelægges, så det passer netop jeres behov.

Vi har fokus på konkurrenceelementet med en humoristisk og underholdende tilgang til fægtning - tilpasset deltagernes ønsker og niveau. Hos Duellen får alle grundig og personlig instruktion og træning i de nødvendige færdigheder.

Efter en kort, intensiv instruktion og træning i ca. 20 minutter skal I fægte en konkurrence. I får alle komplet fægteudstyr på med dragt, maske og kårde.

Fægteudstyr og konkurrenceafvikling er på niveau med de olympiske lege og verdensmesterskaber. Der er elektronisk markering af når I rammer hinanden - også hvis fægtekonkurrencen er udendørs. Konkurrenceformen er tilpasset jeres ønsker og behov. Vi sørger for at alle fægter mange kampe, og så mange kampe I har lyst til.

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, så I bare kan komme som I er.

Konkurrencen kan være både individuel og holdbaseret, afhængigt af formål med konkurrencen og ønsker til eventens intensitet. Den individuelle konkurrence er den mest populære, og en holdkonkurrence er meget velegnet, hvis I ønsker et særligt fokus på teambuilding.

Champagne

Duellen's vindere hyldes med champagne.

Fakta om en fægteevent hos Duellen

Hvor kan vi fægte?

Duellen afholder fægtekonkurrencen, hvor I ønsker det - fægtning kan foregå hvor som helst - i en sportshal, i et mødelokale, en stue i en park eller på et slot. Fægtning er meget fleksibelt pladsmæssigt.

Har I ikke selv lokaler eller et sted, så sørger vi for at finde det helt rigtige sted til jeres fægtekonkurrence.

Hvor lang tid tager fægteevent?

En fægteevent tager ca. 2 timer – ofte lidt mere end to timer. Har I travlt, kan vi også nøjes med at bruge en times tid. Men vi vil godt have god tid, så vi ikke behøver at stoppe, mens vi har det sjovt.

Hvad skal vi tage med?

I kan komme som I er. Vi har alt det nødvendige udstyr. Men I må meget gerne tage så sportsligt udstyr med som muligt, da I skal bevæge jer en del. Det vil sige at I godt må medbringe t-shirt, lange træningsbukser og sportssko. I kan nemt komme til at svede en del, så hvis I skal velduftende videre er håndklæde og skiftetøj en god idé.

I må meget gerne medbringe mad og drikkevarer. Et moderat indtag af alkohol kan sagtens forenes med fægtning. Fægtning er selvfølgelig på eget ansvar med instruktører, der passer godt på jer - og udstyr, der beskytter jer.

Hvor mange kan deltage?

Alle kan deltage. Vi har underholdt fra 1 til over 100 deltagere ad gangen.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Unge og gamle, store og små - og du behøver ikke være i særlig sportslig topform. Programmet tilpasses hver enkelt deltager.

Hvad koster det at fægte hos Duellen?

Priser fra ca. 2500,- og ca. 250,- pr. deltager.

Prisen er både afhængig af hvor mange deltagere I er, samt hvor og hvornår I ønsker at fægte – og vi prøver selvfølgelig også at tage hensyn til jeres budget.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til duellen.dk

duellen.dk:
duellen.dk Tlf nr.
28 76 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier