Ølsmagning i hjertet af København!

Tid
2 timer
Deltagere
2 - 30
Pris p.p. (Inkl. moms)
165-295 kr.
Kultorvet 11 (Indenfor)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Ølsmagning med specialøl - tæt på Nørreport i København

Ønsker I at overraske den kommende gom eller brud med en lækker ølsmagning, så kan I få en suveræn øloplevelse ud over det sædvanlige på SKAAL, en af Danmarks største specialølbarer kun 100 meter fra Nørreport Station. SKAAL tilbyder et særligt øludvalg bestående af 48 forskellige fadøl og mere end 60 forskellige flaskeøl fra hele verden. I vil smage og blive guidet igennem 4-5 udvalgte specialøl, og vores kompetente personale vil forklare mere om blandt andet øltyper, smagsnuancer og meget mere.

Social ølsmagning med vennerne

Pris pr. pers. 165 kr.
Fra 2-15 personer

Tag dine venner med til Social ølsmagning på SKAAL i København. I vil få serveret 4 lækre specialøl, som I kan nyde, mens en af vores kyndige medarbejdere guider jer igennem smage, øltyper og meget mere. Til disse arrangementer er der muligvis også andre der har tilmeldt sig, og I bliver derfor sat sammen med andre øl interesseret gæster til ølsmagningen.

Vi afholder Social Ølsmagning 1 gang om måneden, og man kan finde datoen inde på vores Facebook. Derudover er der en hændelse i form af et tema/emne hver gang.

Ølsmagning for grupper

Pris pr. pers. 215 kr.
Fra 8 personer

Hvis er selskaber på mellem 8 og 15 personer og gerne vil prøve en ølsmagning, så kan vi også hjælpe med det.

I vil få serveret 5 lækre specialøl og ølsnacks, som I kan nyde, mens en af vores kyndige medarbejder guider jer igennem smage, bryggeproces og meget mere. Til disse arrangementer er der muligvis også andre der har tilmeldt sig, og I bliver derfor sat sammen med andre øl interesseret gæster til ølsmagningen. Varighed ca. 1,5 time.

Denne ølsmagning skal bookes forud, og bestilling sker via formularen herunder. Seneste booking er kl. 20.00.

Ølsmagning & SKAAL Burger

Pris pr. pers. 275 kr.
Fra 8 personer

Hvis er selskaber på min. 8 personer kan i benytte dette tilbud, som inkluderer en ølsmagning med 4 øl og efterfølgende mad. Maden består af vores egen hjemmelavede burger - SKAAL Burger - med sprøde fritter og dip efter eget valg. Ønsker man ikke burger kan man i stedet bestille vores lækre smørrebrød - der er to stykker til hver person inkluderet i tilbuddet ( smørrebrød sælges kun frem til kl. 17.00). Seneste booking er kl. 20.00.

Ekspert-ølsmagning med Skaals egen øl-ekspert

Pris pr. pers. 295 kr.
Fra 8 personer

SKAAL tilbyder en professionel ølsmagning afholdt af vores helt egen ølekspert. Eksperten vil guide jeres selskab igennem et spændende udvalg af specialøl og kommer bl.a. ind på bryggeproces, historie og smagsnuancer, mens i nyder 5 forskellige øl som er udvalgt til ølsmagningen. 

Ølsmagningerne kan være fra min. 8 personer og skal forudbestilles via formularen herunder. Varighed er ca. 2 timer.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til SKAAL

SKAAL Tlf nr.
31 73 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra SKAAL

Andre aktiviteter i samme kategorier