Generator Petanque & Shuffleboard bar CPH

Tid
1-5 timer
Deltagere
2 - 50
Pris p.p. (Inkl. moms)
50-75 kr.
Adelgade 5-7 (Inde/ude)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Planlægger du et polteraben for din bedste ven, veninde eller et familie medlem?

Så behøver du ikke lede længere end Generator Petanque & Shuffleboard Bar i hjertet af København! Beliggende blot 300 meter fra Kgs Nytorv og med byens største terrasse og direkte adgang til en fuldt udstyret bar, er din begivenhed garanteret en succes på Petanque Bar Copenhagen.

Vi tilbyder en række spændende aktiviteter, herunder shuffleboard, petanque, 5-Kamp og karaoke i Playbar, dart, pool, arkadespil og servere lækre burger og kolde drinks i vores restaurant & Bar.

Vi er i gang med at opdatere priser, og der kommer nye pakkeløsninger snarest. Du skal derfor kontakte os for at få en pris på dit arrangement. Vær opmærksom på at vi modtager forespørgelser fra gruppe størrelser af 12 personer eller derover. Er man færre end 12 henvises til vores online booking.

Hvis I ønsker at forlænge festen til en hel aften, så har vores bar åbent syv dage om ugen, og vi holder mindst åbent indtil kl. 23. Vores bar-program skifter regelmæssigt, og I kan forvente live musik, DJ's eller andre spændende events. Så måske får I fornøjelsen af live underholdning netop på jeres dag - I er velkomne til at komme før jeres arrangement og blive efter for at nyde det fulde festlige program.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og sørge for, at din ven, veninde eller familie medlem får en uforglemmelig oplevelse.

Så tøv ikke med at kontakte os for at booke den perfekte dag på Petanque & Shuffleboard Bar!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Petanque & Shuffleboard Bar at Generator

Petanque & Shuffleboard Bar at Generator:
Petanque & Shuffleboard Bar at Generator Tlf nr.
78 77 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier