Polterabend med Shuffleboard

Tid
1-4 timer
Deltagere
2 - 30
Pris p.p. (Inkl. moms)
50-75 kr.
Lygten 2C (Indenfor)
København NV Se på kort
Kontakt Annoncøren

Shuffleboard på Urban Camper Bar sikrer en perfekt polterabend 

Med Københavns bedste priser på shuffleboard, en veludrustet bar og en hyggelig afslappet atmosfære kan vi give jer en uforglemmelig polterabend på Urban Camper Hostel & Bar.

Urban Camper Hostel & Bar i nordvest er klar til at sætte rammerne for den perfekte polterabend og vi glæder os til at være værter for jer, der ønsker en sjov aften, hvor alle kan være med. Et stenkast fra Nørrebro metrostation finder I vores store, hyggelige bar inspireret af den sydamerikanske jungle og Nørrebros betongader, hvor der er masser af plads til at fyre den af i stor stil og skabe en uforglemmelig polterabend for den kommende brud eller gom.

I baren fidner I et stort udvalg, der spænder mellem alt fra danske og internationale craft beers til velshakede cocktails og drinks samt vin og shots og vi garanterer, at der er noget for enhver smag, samt pengepung.     

Åbningstider på Urban Camper Hostel & Bar - åbent alle ugens syv dage fra 11-02

Pris per time:

søndag - torsdag: 50 kr. pr. person

torsdag - lørdag: 75 kr. pr. person

Det praktiske

Vi har tre borde, hvor der er plads til otte spillere på hvert bord, men er I et endnu større selskab er det ikke noget problem. I baren har vi nemlig masser af plads og har også poolborde og bordfodbold som I kan underholde jer med. 

Shuffleboard er en nem aktivitet, hvor alle kan være med uanset om man er det store konkurrencemenneske, der gerne vil planlægge en turnering for hele selskabet eller bare vil hyggespille mens man nyder en drink fra den veludrustede bar og sørger, for at den glade brud eller gom har en perfekt polterabend. Der skal hverken bruges skiftetøj eller -sko, for at være med og det er en aktivitet, der altid fungerer unaset, hvad verjudsigten siger.

Med Københavns bedste priser på Shuffleboard er en polterabend hos Urban Camper Hostel & Bar ikke noget, der vælter budgettet og er et oplagt sted til en sjov aften. 

Hvis I ønsker, at medbringe egen mad er dette bestemt en mulighed vi vil bare gerne vide det på forhånd. 

I er velkomne til at kontakte os for mere info om Urban Camper Hostel & Bar så vi kan hjælpe jer med at planlægge den perfekte polterabend med shuffleboard, drinks, sjov og hygge.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Urban Camper Hostel & Bar

Urban Camper Hostel & Bar:
Urban Camper Hostel & Bar Tlf nr.
31 77 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier