NYHED

Salsa Dans

Tilpasset Corona
Deltagere
4 - 200 personer
Pris pp. (inkl. moms)
2.000,-
Sted
Hele Jylland
Kontakt annoncøren

Kom og oplev en times tid med salsadans, som alle kan finde ud af! Vi danser grundtrin og varianter og slutter af med en cubansk "Casino de Rueda"; Salsadans i par - i rundkreds, så I kan se hinanden og vi laver variationer i par. I lærer flere forskellige grundtrin og mange variationer - lige fra det helt nemme til lidt sværere, men hovedsagen er at ALLE kan være med og får en danse-oplevelse ud over det sædvanlige.

I forhold til den traditionelle, opdelte polterabend med hhv. kvinder for sig og mænd for sig,  kan i "mixe" jeres gruppe, således at både kvinder og mænd er med - eksempelvis så både brud og brudgom er tilstede og danser med hinanden. Men det kan også være en traditionel polterabend, hvor f.eks. kvinderne mødes og danser med bruden og hinanden!  

Anders Bo Pedersen er en dygtig, engageret og humoristisk salsa-danselærer, som også spille salsa-musik i orkestret "Latin Dance Band". Han har med orkestret udgivet 3 albums med salsamusik, bl.a. albummet "Salsa på dansk" som I kan høre på Spotify eller andre musik-streamingskanaler. Denne cd får I GRATIS med, så I kan danse videre til brylluppet! I kan også gå hele vejen og hyre Latin Dance Band til brylluppet. Man kan f.eks. også danse brudevalsen i salsatakt:) 

Varighed: 60 minutter. 

Som ekstrabonus kan I (hvis I har lyst) også komme til at se et powerpointshow om salsa'ens historie - fra Columbus opdagede Cuba til vores dages salsa/latin-trends overalt i verden. En forrygende og festlig præsetation af salsadans, salsamusik og salsakultur! Dette foredrag er inkluderet i prisen!

Varighed 30 minutter. 

I kan komme til mig i Brabrand uden for Århus eller jeg kan komme til jer. Det kræver 2m2 plads pr. person, ryddet lokale uden stole. Jeg medbringer musikanlæg og musik! 

Jeg tilbyder også SALSADANS som TEAMBUILDING og AKTIV UNDERHOLDNING til firmaer og erhverv. En festlig, forrygende og lidt udfordrende og anderledes form for aktivitet til personalearrangementer. Ring eller email for yderligere information og priser. 

Indhent tilbud idag

Stomp Anders Bo Pedersen hjemmeside
Stomp Anders Bo Pedersen tlf nr.
22 89 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier

Andre aktiviteter fra Stomp Anders Bo Pedersen

Andre aktiviteter i samme kategorier