Salsa-Dans til hele Jylland og Fyn!

Tid
1-5 timer
Deltagere
10 - 500
Pris p.p. (Inkl. moms)
3.000 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
4.500 kr.
Sted (Indenfor)
Hele Jylland
Kontakt Annoncøren

KOM OG OPLEV SALSA-DANS HVOR ALLE KAN VÆRE MED I HELE JYLLAND og PÅ FYN! 

Vi danser grundtrin og varianter og slutter af med en cubansk "Casino de Rueda"; Salsadans i par - i rundkreds, så I kan se hinanden og vi laver variationer i par. I lærer flere forskellige grundtrin og mange variationer - lige fra det helt nemme til lidt sværere, men hovedsagen er at ALLE kan være med og får en danse-oplevelse ud over det sædvanlige.

MÆND eller KVINDER:

I forhold til den traditionelle, opdelte polterabend med hhv. kvinder for sig og mænd for sig,  kan i "mixe" jeres gruppe, således at både kvinder og mænd er med - eksempelvis så både brud og brudgom er tilstede og danser med hinanden.

Men det kan også være en traditionel polterabend, hvor f.eks. kvinderne mødes og danser med bruden og hinanden! Er I kun mænd kan dette også sagtens lade sig gøre!  

OM ANDERS BO:

Anders Bo Pedersen er en dygtig, engageret og humoristisk salsa-danselærer, som også spille salsa-musik i orkestret "Latin Dance Band". Han har med orkestret udgivet 3 albums med salsamusik, bl.a. albummet "Salsa på dansk" som I kan høre på Spotify eller andre musik-streamingskanaler. Denne cd får I GRATIS med, så I kan danse videre til brylluppet! I kan også gå hele vejen og hyre Latin Dance Band til brylluppet. Man kan f.eks. også danse brudevalsen i salsatakt:) 

VARIGHED: 60 MINUTTER.

Som ekstrabonus kan I (hvis I har lyst) også komme til at se et powerpointshow om salsa'ens historie - fra Columbus opdagede Cuba til vores dages salsa/latin-trends overalt i verden. En forrygende og festlig præsetation af salsadans, salsamusik og salsakultur! Dette foredrag er inkluderet i prisen! Varighed 30 minutter.

STED:  

I kan komme til mig i Brabrand uden for Århus: MARIEDALSVEJ 10, 8220 BRABRAND / Dansen foregår i et stort lokale på den lokale skole.  

ELLER JEG KAN KOMME TIL JER:  Det kræver 2m2 plads pr. person, ryddet lokale uden stole. Jeg medbringer musikanlæg og musik! 

Jeg tilbyder også SALSADANS som TEAMBUILDING og AKTIV UNDERHOLDNING til firmaer. En festlig, forrygende og lidt udfordrende og anderledes form for aktivitet til personalearrangementer.

Jeg kommer også ud på GYMNASIER og EFTERSKOLER og laver et interessant og underholdende foredrag om SALSA og derefter salsadans med HELE gymnasiet eller efterskolen. Ring eller email for yderligere information og priser. 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Stomp Og Salsa Anders Bo P.

Stomp Og Salsa Anders Bo P.:
Stomp Og Salsa Anders Bo P. Tlf nr.
22 89 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Stomp Og Salsa Anders Bo P.

Andre aktiviteter i samme kategorier