Salsa

Sjove og livlige Salsa aktiviteter, der vil gøre enhver polterabend uforglemmelig.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Salsa som event

Står I og skal planlægge en polterabend? Kan bruden godt lide at danse og bevæge sig? Så skal I da helt klart vælge at tilføje salsa på listen over polterabend aktiviteter. Salsa er utroligt sjovt og den perfekte aktivitet til en venindedag. Salsa kan selvfølgelig også danses af mænd, men vores generelle erfaring er, at mænd generelt er til lidt mere action fyldte aktiviteter.

Vi har samlet de bedste steder i hele Danmark, som tilbyder salsa kurser. Så er I nemlig sikret en god og sjov dag. Tjek vores udvalg af steder, som tilbyder salsa og andre former for dans.

Derfor er salsa den perfekte polterabend aktivitet

Det er langt de færreste, som tager til et salsakursus og keder sig. Salsa er en sensuel og sjov danseform. Det kan godt være lidt svært at finde rundt i trinene til at starte med. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at I har en helt fantastisk salsainstruktør.

Til vores salsakurser vil I lære grundtrinene, samt forskellige varianter af dansen. Til sidst vil I kunne danse sammen enten i par eller i en rundkreds. Dansene vil selvfølgelig foregå til ægte salsamusik, som er inspireret af Latinamerika.

Undervisningen vil selvfølgelig tilpasses jeres niveau. Så hvis I ikke har prøvet salsa før, vil I holde jer til de lidt lettere trin. Det betyder, at I hele tiden vil have det sjovt samtidig med, at I selvfølgelig også vil blive udfordret lidt.

Salsa er perfekt til polterabender, da I har mulighed for at lære en hel dans. Denne dans kan I så imponere de resterende bryllupsgæster med, når det bliver tid til at danse efter bryllupsmiddagen.

Det er en rigtig sjov aktivitet, som er perfekt til både mindre og større grupper. I behøver altså ikke bekymre jer om, I mon er for mange eller for få mennesker.

Vi har salsa kurser i hele Danmark

Alle skal selvfølgelig have adgang til et salsakursus. Derfor udbyder vi salsa kurser i hele Danmark. Det er klart, at jo tættere I befinder jer på en storby, jo flere kurser vil I kunne vælge i mellem. Men vi udbyder altså også salsa i mindre byer såsom Roskilde. Nogle salsainstruktører tilbyder også at køre ud. Det koster ofte lidt ekstra, men til gengæld skal I så ikke bekymre jer om at planlægge transport.

På vores hjemmeside har I også mulighed for at sortere salsa kurserne, så det kun er dem, som er i nærheden af jer, som dukker op. Det gør I ved at trykke på ”Vis kun aktiviteter i nærheden”. Det kan gøre hele planlægningen af polterabenden lidt mere overskuelig for jer.

Andre former for dans

Selvom det at danse salsa er en enorm sjov oplevelse, er det selvfølgelig ikke den eneste danseform, som vi tilbyder. Vi har et stort udvalg af andre former for dans. Vores udvalg kan godt variere lidt, da vi hele tiden kigger efter nye aktiviteter, som vi kan tilføje til vores udbud.

Hvis I leder efter en sensuel dans, hvor der er plads til også at have det sjovt, skal I virkelig overveje poledance eller chairdance. I vil blive undervist i grundtrinene og lære rigtig meget. Måske bruden skal have en privat time, så hun kan lære nogle trin, som hun kan bruge på bryllupsnatten? Det er jo trods alt hendes polterabend!

Andre sjove danseformer er for eksempel Hip Hop og Burlesque. Det kan godt være lidt grænseoverskridende at skulle danse. Instruktørerne vil dog gøre alt for, at I har det komfortabelt, og der vil ikke gå lang tid før, at I griner og har det sjovt.

Mange dansesteder tilbyder rigtig mange forskellige dansestile. Har I derfor en bestemt dansestil i tankerne, men kan ikke se den her? Hvis I kontakter os direkte, kan vi undersøge, om der er nogle steder, som tilbyder lige netop den dansestil.

Andre polterabend idéer til kvinder

Dans og salsa kan som sagt også bruges som polterabend aktivitet til mænd. Det er dog primært kvinder, som tilgår denne kategori. Her er derfor flere polterabend idéer for kvinder.

Skal polterabenden stå på afslapning fremfor action? Så skal I tjekke vores wellness kategori. Her kan I finde alt fra massage til yoga. Wellness er den perfekte form for selvforkælelse – og hvem har mere brug for det end en stresset brud?

Er I i stedet mere interesseret i noget lækker mad og nogle stærke drinks? Så kan det være, at I skal tage på kokkeskole eller til et cocktailkursus. I får selvfølgelig lov til at spise maden og drikke de drinks, som I laver. Der er altså masser af gode polterabend idéer til kvinder.

Har I yderligere spørgsmål eller brug for gode råd? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hos polterabend.dk vil gerne have, at I får den bedste fest og hjælper derfor gerne med alverdens ting.