Dans & Danseundervisning Aalborg - 10 + stilarter - Strip Fitness, Disco...

Tid
1 time
Mindstepris (Inkl. moms)
750 kr.
Vesterbro 21D (Indenfor)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Danseundervisning Aalborg - over 10 stilarter – Grease, Strip Fitness, Disco danse m.m.

I House of Dance’s flotte lokaler midt i Aalborg, tilbyder vi danseundervisning i alle genrer. Vi skræddersyer arrangementerne så de passer netop til jeres ønske. Vi kan garantere jer en sjov time med masser af grin samt sved på panden. House of Dance har mange års erfaring med at afholde Polterabends og ry for Aalborgs bedste.

Vi tilbyder undervisning i Grease, 80´er Disco, SalsaLinedanceStrip Fitness, Spice Girls, Michael Jackson Thriller, Dirty Dancing, Nick & Jay, Boyband, Chairdance, MGP, Vild med Dans, Tango, Brudevals e.l.

Julefrokst/firmafest:

Inviter medarbejderne med til en sjov oplevelse. Vi kan danse hos os eller jer. Dans er både sjovt og udfordrende og det kan arrangeres, således at I hos os, enten før eller efter kan nyde forfriskninger i vores hyggelige café. Vi vil meget gerne være behjælpelige med gode ideer.

Shows:    

Vores mange dygtige dansere inden for Sportsdans, Hip Hop, Showdans etc. kan bookes til at give show efter ønske.

Priser Polterabend:

Priser fra 750 kr. I kan vælge 2 temaer på en lektion - I fællesskab sammensætter vi den perfekte lektion for jer.

Der er mulighed for at spise medbragt mad i vores hyggelige café og tilkøb af bad er også muligt. Begge ting skal bookes på forhånd.

Danseundervisningen kan foregå i Aalborgs største danseskoles lækre lokaler midt i centrum eller vi kan komme ud til jer.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til House of Dance

Andre aktiviteter i samme kategorier