Flere stilarter. F.eks. Burlesque, Twerk, Sensuel dans og Lady style (KBH)

Tid
1 time
Mindstepris (Inkl. moms)
1.350 kr.
Sted (Inde/ude)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Undervisning i dans København - bl.a Burlesque, Chair Dance, High Heels, A Touch of Twerk, Lab Dance, Sensuel Dans, Lady Style og Can Can.

For mændene har vi Magic Mike Strip Dance.

Vælg den dans som passer bedst til jeres polterabend, også mulighed for kombinationer. 

KONTAKT: Ring og hør nærmere eller send en mail via mailformularen. 

Vi kan sammensætte et program efter jeres ønsker. De mest populære er Burlesque, Sensuel dans incl. Lab Dance Fif, A Touch of Twerk og Can Can. 

Få en sjov, legende og uforglemmelig oplevelse sammen med veninderne.

Uanset hvilken dans I vælger vil I mærke hvordan jeres krop blødes op af de bølgende bevægelser og den sensuelle energi fylder jer med varme og glæde. Kvindekroppen er et sandt kunstværk og kilde til stor fornøjelse, der sker noget magisk, når vi kommer ned I kroppen og får forbindelse til vores feminine essens.

I kan også blive undervist I Samba, Twerking, Can Can'en fra Moulin Rouge, Groovy eller almindelig Line dance. Dance 4Fun (små simple danse til meget forskellig musik lige fra Disco til Afro Drums.) Eller måske I har lyst til at prøve en af de nye hotte sociale danse som Bachata og Zouk, som I nemt kan danse to kvinder sammen. Lady Style er en sammensætning af solodans fra salsa, zouk og Bachata. 

Det vigtigste for os er at I får en sjov og underholdende oplevelse, I får grinet med veninderne, rykket til nogle grænser uden at det bliver for meget og uden at I er ømme I kroppen flere dage efter.

Connie Yndal er en inspirerende underviser med et glimt i øjet og over 10 års erfaring med at undervise polterabends. I vil gå derfra med en dyb glæde af at være kvinde, parat til at erobre verden. 

Vi har også andre professionelle instruktører som træder til, hvis Connie ikke er ledig og som vil give jer en uforglemmelig oplevelse.

Det er også muligt at få undervisning I Teatersport enten alene eller efter dansen. Her vil I få mulighed for at få jeres indre skuespiller og spasmager ud igennem sjove teatersport øvelser, som er lette at udføre til stor fornøjelse.

Eller måske I ønsker en mere mind opening oplevelse med yoga, meditation, mindful dance eller mindfulness.

Pris og lokationer:

Pris for en times undervisning:

1.350 kr. for op til 10 personer
1500 kr. for mere end 10 personer
1800 kr. for mere end 20 personer

  • Østerbrohuset (mulighed for bad)
  • Vesterbros Kulturhus (mulighed for at vælge et stort lokale her for 200 kr. ekstra)
  • Islands Brygge Kulturhus (ikke mulighed for bad)
  • Diverse parker i København eller måske i jeres have.

Det er også muligt at jeg kommer hjem til jer! (hvis det er uden for København, bliver prisen dyrere!)

Påklædning:

I kan godt have jeres eget tøj på, men er cowboybukserne for stramme, anbefaler jeg at i tager et par træningsbukser med. 

Udtalelser fra tidligere polterabends:

En sjov og grænseoverskridende oplevelse - på den fede måde. Det var ikke for svært - en god udfordring - også af den sensuelle slags.

Jeg syntes det var en rigtig inspirerende underviser - god til at motivere og skifte mellem grin og stadig tage det seriøst.

Der hvor man skulle have lukkede øjne var meget grænseoverskridende - stoldansen var super god og sjov.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Connie Yndal

Andre aktiviteter i samme kategorier