Sup Team Race & Sup Surfing

Længde
1-2 timer
Deltagere
6 - 32 personer
Pris pp. (inkl. moms)
295,-
Jollevej 8,
København S Se på kort
Kontakt annoncøren

Velkommen til Polterabend på Copenhagen Surf School 

Er I til fart, spænding og action? Eller til hygge og leg på vandet? Så tag med os ud på surfboardet, vi garanterer for en sjov og anderledes polterabend, hvor alle kan være med. Vælg imellem vores 2 oplagte polterabend aktiviteter – SUP TEAM RACING og SUP SURFING.  

SUP TEAM RACE

Vær klar til at samle tropperne og bliv et konkurrencevindende team. SUP TEAM RACE kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et stort SUP Race board. Dette er den perfekte polterabendaktivitet for gutter og gutinder der er klar på en aktiv udfordring.

SUP TEAM RACE aktiviteten varer 1,5 time. Der vil være én top professionel instruktør til rådighed til minimum 8 personer og opefter. Basale SUP teknikker vil blive gennemgået, teams af 4-8 personer bliver dannet, også bliver der ellers skudt en intens turnering i gang! Der er selvfølgelig våde præmier til vinderne. Vi garanterer masser af sjov og ballade og forhåbentligt også vådt hår.   

SUP TEAM RACE afholdes for grupper af 8 personer og helt op til 32 personer. Det koster 295 kr. per person og vi tilbyder ekstra grupperabat hvis I er en større gruppe.           

SUP SURFING

Tag dit polterabend crew med ud på SUP surfing i København. Denne oplevelse emmer af hawaiiansk surferstemning, og er for jer der gerne vil med ud på eventyr i naturskønne Amager Strandpark. Turen foregår i et roligt tempo hvor alle kan være med.

SUP SURFING aktiviteten varer 1,5 time. Der vil være én top professionel SUP instruktør til rådighed under hele oplevelsen. Vi starter ud med en kort introduktion til SUP udstyret samt de basale teknikker, herefter begiver vi os ud på eventyr i lagunen. Alle lærer at mestre SUP surfing i løbet af oplevelsen og vi slutter naturligvis af på lidt køllige drikkevarer til aller sidst. Oplevelsen er for 6-24 personer og prisen er 295 kr. per person. Er i en ekstra stor gruppe tilbyder vi naturligvis ekstra grupperabat.

Indhent tilbud idag

Copenhagen Surf School hjemmeside
Copenhagen Surf School tlf nr.
30 29 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier