Sup Team Race & Sup Surfing

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 40
Pris p.p. (Inkl. moms)
295-345 kr.
Jollevej 8, (Udenfor)
København S Se på kort
Kontakt Annoncøren

Velkommen til Polterabend på Copenhagen Surf School 

Er I til fart, spænding og action? Eller til hygge og leg på vandet? Så tag med os ud på surfboardet, vi garanterer for en sjov og anderledes polterabend, hvor alle kan være med. Vælg imellem vores 2 oplagte polterabend aktiviteter – SUP TEAM RACING og SUP SAFARI SURFING.  

XL SUP TEAM RACING

Vær klar til at samle tropperne og bliv et konkurrencevindende team. SUP TEAM RACE kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et stort SUP Race board. Dette er den perfekte polterabendaktivitet for gutter og gutinder der er klar på en aktiv udfordring.

SUP TEAM RACE aktiviteten varer 1,5 time. Der vil være én top professionel instruktør til rådighed til minimum 8 personer og opefter. Basale SUP teknikker vil blive gennemgået, teams af 4-8 personer bliver dannet, også bliver der ellers skudt en intens turnering i gang! Der er selvfølgelig våde præmier til vinderne. Vi garanterer masser af sjov og ballade og forhåbentligt også vådt hår.   

SUP TEAM RACE afholdes for grupper af 8 personer og helt op til 40 personer. Det koster 295 kr. per person og vi tilbyder ekstra grupperabat hvis I er en større gruppe.           

XL SUP SAFARI SURFING

Tag dit polterabend crew med ud på XL SUP safari surfing i København. Denne oplevelse emmer af hawaiiansk surferstemning, og er for jer der gerne vil med ud på eventyr i naturskønne Amager Strandpark. Turen foregår i et roligt tempo hvor alle kan være med på vores XL SUP board.

SUP SAFARI SURFING aktiviteten varer 1,5 time. Der vil være én top professionel SUP instruktør til rådighed under hele oplevelsen. Vi starter ud med en kort introduktion til XL SUP udstyret samt de basale teknikker, herefter begiver vi os sammen ud på eventyr i lagunen. Alle lærer at mestre XL SUP surfing i løbet af oplevelsen og vi slutter naturligvis af på lidt køllige drikkevarer til aller sidst. Oplevelsen er for 6-24 personer og prisen er 345 kr. per person. Er i en ekstra stor gruppe tilbyder vi naturligvis ekstra grupperabat.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Copenhagen Surf School

Copenhagen Surf School:
Copenhagen Surf School Tlf nr.
30 29 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier