Kneeboard

Sjove og actionfyldte polterabend aktiviteter på Kneeboard, der vil bringe jer tættere sammen og skabe uforglemmelige minder.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Kneeboard

"Knæ-boardet" er lidt anderledes, da du her sidder på knæ og bliver trukket med vandski line. Mange mener det er noget nemmere og her har man virkelig muligheden for at lege og lave tricks. Det kræver dog at vandet er rimelig stille på dagen.

Kneeboards minder på mange måder om wakeboards og vandski. Forskellen er bare, at du sidder på knæ på kneeboard. På kneeboard bliver du ligesom på vandski trukket af en båd med i en stærk line. Det er heldigvisnemmere at lære kneeboard end vandski og wakeboarding, og den sportsgreen giver langt flere muligheder for at lave sjove og vilde tricks. Kneeboards gør, at der ikke er nær så meget vindmodstand og tyngdepunktet er lavere. Derfor er det meget lettere at holde balancen, så al bevidsthed er i starten ikke kun optaget af ballancen. Derfor er kneeboards velegnet til nybegyndere. Kneeboard er derfor en meget populær aktivitet til polterabend og andre events, fordi nygegyndere også får en fed oplevelse.